Annonce
Melfar Posten

- Lykke er en ener! Lokal forening indstiller formanden til pris, uden hun ved det

MG&BK Gymnastiks bestyrelse har indstillet formand Lykke Henriksen til Ørsteds pris "Årets Energibundt 2019" - vinderen løber med 75.000 kroner - 50.000 til foreningen og 25.000 til sig selv. Privatfoto.
MG&BK Gymnastik har indstillet formand Lykke Henriksen til Ørsteds pris "Årets Energibundt 2019" uden at fortælle hende det. Hun får det først at vide, når hun læser disse linjer i avisen.
Annonce

Middelfart: Utrættelig energi, initiativrigdom og stort engagement. Det er bare et par af de ord, foreningen MG&BK Gymnastik bruger til at beskrive formand Lykke Henriksen. Og for at vise, hvor meget foreningen sætter pris på formanden, har gymnastikafdelingen indstillet Lykke Henriksen til Ørsteds frivillighedspris "Årets Energibundt 2019".

Prisen inklusiv 75.000, hvoraf de 50.000 går til foreningen og de resterende 25.000 til vinderen selv, gives til en frivillig, som gør en særlig indsats og som bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen.

- Lykke er hjertet i MG&BK Gymnastik. Hun brænder for at få foreningen til at favne alle gymnaster - store som små, skriver foreningen blandt andet i indstillingen, som formanden Lykke Henriksen ikke har fået noget at vide om. Hun finder først ud af det, når hun læser disse linjer i avisen.

- Vi har endnu ikke fortalt Lykke om indstillingen. Vi tænker, at det kunne være en sjov måde at overraske hende med indstillingen i avisen, fortæller næstformand i MB&BK Gymnastik Bea Jacobsen.

Annonce

- Lykke er en ener

I indstillingen skriver MG&BK Gymnastik desuden, at Lykke Henriksen aldrig tøver med at springe til, hvis et hold mangler end hånd, hvis der kan købe ind til weekendtræningen eller hvis der skal bages en kage.

- Skal der bookes lokaler, arrangeres julehygge på holdene eller skal foreningen ud og tjene penge til nye redskaber går Lykke altid forrest og får samlet en stor flok af frivillige, som kan hjælpe, skriver foreningen videre i indstillingen.

- Lykke brænder for MG&BK Gymnastik, men hun er også et fantastisk bindeled til mange andre lokale foreninger, kommunen og DGI, som Lykke går langt for at få et godt samarbejde med - til gavn for foreningens medlemmer. Lykke gør det aldrig for egen vindings skyld. Hun sætter altid andre i forreste række og går gerne langt for at hjælpe andre.

MG&BK Gymnastik afslutter indstillingen til "Årets Energibundt 2019" med ordene:

- Lykke er en ener, som altid møder andre med et stort smil og et kram. Det gør, at alle føler sig velkomne, når Lykke er i nærheden.

Vinderen af "Årets Energibundt 2019" kåres ved Danmarks Radios arrangement "Sport 2019", som afholdes 4. januar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce