Annonce
Melfar Posten

Lys nat over Lillebælt: Her er vinderen af ugens fotokonkurrence

Solnedgang over Lillebælt. Foto: Tom Vilhelm Toft.
Tillykke til Tom Vilhelm Toft, der er vinderen af ugens fotokonkurrence.
Annonce

Nordvestfyn: Der er flotte billeder af dyr i vandet, et enkelt skib på bølgen blå samt en ramponeret traktor, der nærmest er sunket i ét med græstæppet.

Og så er der Tom Vilhelm Tofts skarpe skud af en båd med solnedgangen over Lillebælt i baggrunden.

Det indrammer fint perioden med de lyse nætter, vi forleden gik ind i.

Fænomenet begyndte ifølge DMI 28. april i Skagen og har siden spredt sig til resten af landet. Ifølge vejrtjenesten varer de lyse nætter typisk til de første dage i august.

Tillykke til Tom Vilhelm Toft.

Sjov og ballade i "Damhussøen". Foto: Dann K. Munk.
Annonce

#VoresMiddelfart

Vi på Melfar Posten kårer hvert uge det bedste billede blandt de indsendte, og du kan nå at være med i næste uge.

Send dit billede af Middelfart og vær med i konkurrencen om at vinde to biografbilletter inklusiv popcorn og sodavand. Melfar Posten kårer hver mandag en vinder blandt den tidligere uges indsendte billeder, og vinderen får billetter til en tur i biffen.

Send os et billede af, hvad #VoresMiddelfart kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i kommunen. Der er ingen begrænsninger, og hver mandag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder. Vinderen får direkte besked.

Annonce

Sådan gør du:

Du kan sende ind til Baglandet via platformen https://www.indieframe.com/create-account-fyens, hvor du enten kan oprette dig som bruger via hjemmesiden eller ved at downloade IndieFrame-appen via Google Play eller Appstore.

Du kan også sende en sms via Baglandet til 26 49 76 28 eller en mail til 5500@baglandet.nu

Når du sender dit billede afsted til os, skal du huske at skrive din mailadresse, så vi kan sende biobilletterne til dig, hvis du vinder.

Du meget gerne fortælle, hvor dit billede er taget og hvorfor du har valgt netop det.

Carina Andreasen til møde om stoffer og bander i Brenderup. Hun skriver: Mange ting har ændret sig, siden jeg var teenager. Jeg var meget uvidende om stoffer. Vi bliver oplyst på en anden måde nu, gennem offentlige og sociale medier. Jeg er mor til en teenager, og som andre forældre bekymrer jeg mig også om mit barns velfærd. Og det ved han. Han ved min mening om stoffer, og det skal han holde sig væk fra. Jeg har selv boet sammen med en misbruger. Så kære medforældre: Tag en ærlig snak med jeres børn, sig hvis I er bekymret. Vi kan ikke altid beskytte dem, men vi kan klæde dem ordentlig på til voksenlivet bare ved at lytte til dem.  Stor skulderklap til jer, som tog dette vigtige emne op.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce