Annonce
Melfar Posten

Mad-duel: Kongebrogården i dyst med The Balcony

Er det kokkene fra The Balcony fra Odense eller Restaurant Dannebro fra Kongebrogården - som vist her på billedet - der skal gå videre i dysten "Bedst på Fyn"? Det afgøres på Kongebrogården torsdag 6. februar. Foto: Comwell Kongebrogården
Kongebrogårdens Restaurant Dannebro er udvalgt til duel mod Odense-spisestedet The Balcony i restaurantdysten ”Bedst på Fyn”. Torsdag 6. februar kokkereres der på alle tangenter, når Kongebrogården lægger lokaler til. For 1200 kroner kan du købe dig adgang til en 4-retters menu.
Annonce

Middelfart: Comwell Kongebrogaardens Restaurant Dannebro er med i konkurrencen om at blive ”Bedst på Fyn”. Her skal de møde The Balcony fra Odense i kampen om at gå videre til næste runde. Dannebro har hjemmebanefordel, og de to restauranters kokketeams sammensætter en formidabel 4-retters menu med tilhørende vine til gæsterne, hvor et kompetent dommerpanel skal finde en vinder ud fra visualitet, smag, kreativitet, service og matchet mellem mad og vin. ”På Kongebrogaarden er vi glade for at have Dannebro med i konkurrencen. Det betyder meget for os at kunne bidrage til gastronomiske oplevelser på Fyn, og vi ser frem til at vise det for gæsterne og dommerne. Aftenen bliver rigtig spændende, og vi synes, at det er sjovt at blive udfordret", siger Vibeke Stentoft, hotelchef på Comwell Kongebrogaarden i en pressemeddelelse. Det foregår torsdag 6. februar klokken 18. Det koster 1200 kroner kuverten at være med som gæst, og der er plads til 30 gæster i restauranten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Sådan får du dit budskab ud: Avisen inviterer igen til skrivekursus i byrådssalen - nu med en nyhed

Annonce