Annonce
Melfar Posten

Medaljehøst: Kajakroere kom hjem fra DM med både guld, sølv og bronze

Ole B. Larsen vandt bronze ved danmarksmesterskaberne i Rødovre Centrum. Foto: Jette Bælum
Annonce

Middelfart/Rødovre: Lørdag 11. januar deltog tre roere fra Kajakklubben Strømmen i Middelfart ved DM i ergometer-roning i Rødovre Centrum.

Rødovre Centrum er et stort indkøbscenter, hvor Dansk Kano- og Kajakforbund i samarbejde med Dansprint havde opstillet otte kajak-ergometre midt i centret.

Her blev der kæmpet om titlen som Danmarks bedste i forskellige aldersklasser fra U12 til masters, 70+, mens et stort publikum overværede konkurrencen.

Ved DM-stævnet blev det til hele fire medaljer, hvoraf to var guld. I dame-master, 45-49 år, vandt Jette Bælum guld på 200 meter og igen på 500 meter. Samtidig slog hun de to eksisterende mesterskabsrekorder for aldersklassen. For herre-master, 45-49 år, hev Damian Sztypka en sølvmedalje hjem på 200 meter, kun lige slået på målstregen. På 1000 meter blev det til en fjerdeplads for Damian Sztypka. I herre-master, 65-69 år, vandt Ole B. Larsen bronze på 1000 meter. Det var første gang, de to herrer var med.

Henover vinteren var der blevet trænet flittigt hos Strømmen. Har vejret været for dårligt, eller det har været for mørkt til at tage ud at ro på vandet, er der i stedet blevet trænet i klubbens lille motionsrum. Her er der mulighed for at ro på en af klubbens to kajak-ergometre eller lave styrketræning.

DM i ergometer-roning blev afholdt i Rødovre Centrum den 11. januar 2020. Foto: Jette Bælum/Ole B. Larsen
Jette Bælum kom hjem fra DM med hele to guldmedaljer. Foto: Ole B. Larsen
For herre-master, 45-49 år, vandt Damian Sztypka en sølvmedalje hjem på 200 meter, kun lige slået på målstregen. Foto: Jette Bælum/Ole B. Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce