Annonce
Melfar Posten

MG&BK vandt lokalopgør

Arkivfoto
Annonce

Fodbold, Nr. Aaby - MG&BK 0-3 (0-0)

Lokalopgør kan bare noget, og tirsdag aften på Nørre Aaby Idrætspark var ingen undtagelse, da Torben Sangilds Nørre Aaby-mandskab mødte John Becks MG&BK-hold.

Nørre Aaby, som er rykket ned fra Fynsserien, spillede en fin anden halvleg, men de blev overmatchet af gæsterne, der vandt 3-0 efter seks gyldne minutter midt i anden halvleg. Der gik dog lige et kvarters tid, før kampen for alvor satte sig, men selvom det var to hold, der kendte hinanden, var deres spillestil ikke ens.

MG&BK var meget på bolden gennem hele første halvleg, mens hjemmeholdet forsvarede sig med alt, hvad de havde lært.

Annonce

Manglende kynisme

Middelfart-mandskabet havde flere optræk til at åbne målscoringen i løbet af de første 45 minutter, men manglende kynisme var skyld i, at det ikke blev tilfældet. Kynismen viste sig dog hurtigt i anden halvleg, hvor Nørre Aaby startede anden halvleg en mand i undertal grundet et gult kort til Torben Korsgaard kort før pausefløjt.

Den overtalssituation blev dog ikke udnyttet, trods flere muligheder for netop dette, men det havde suget nogle kræfter ud af hjemmeholdets spillere.

Annonce

Alt tabt på få minutter

Til gengæld skulle Korsgaard kun lige nå at komme på banen, før der for alvor blev åbnet op for sluserne i Nr. Aaby. Mads Aasgaard blev kampens første målscorer, da han efter 58 minutters spil hamrede en afslutning i kassen, og så var gæsterne i front. Tre minutter senere blafrede nettet igen i lokalopgøret, da Mark Bjørndal færdiggjorde et mønsterangreb fra MG&BK.

Gæsterne, der var foran med 2-0, var dog ikke færdige med at lave mål, for efter 64 minutters spil kom Bjørn Arvad først på et indlæg, og han dirigerede læderet i kassen til 3-0. Det var uden tvivl et hårdt slag for hjemmeholdets spillere, der ellers havde spillet en fornuftig første halvleg, men nu var alt tabt på bare 6-7 minutter. Middelfart-mandskabet havde skruet bissen på, og det havde afgjort kampen, derfor kunne de køre sejren sikkert i land de sidste 20 minutter.

Annonce

Et fair resultat

De to trænere, Torben Sangild fra Nørre Aaby og John Beck fra MG&BK, var også enige om, at det var et fair resultat, at gæsterne vandt 3-0.

- Det er jo svært, fordi det er et lokalbrag, og folk kender hinanden. Men jeg synes, vi havde godt styr på dem langt hen ad vejen, og i anden halvleg spiller vi meget bedre end dem, forklarede John Beck, og han blev bakket op af Torben Sangild.

- Fra anden halvlegs start skruede Middelfart lidt op, og de har nogle spillere af noget kvalitet, hvor vi ikke kan være med. Det var en kombination af, at Middelfart steppede lidt op, og vi kom på bagkant i nogle situationer. Men det var en helt fortjent sejr, forklarede Nørre Aaby-træneren efter lokalopgøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce