Annonce
Melfar Posten

Middelfart får snart et fast vaccinationssted: Her er åbningsdatoen

De første i Middelfart Kommune blev vaccineret mod corona på Ældrecenter Skovgade i Middelfart torsdag 31. december 2020. Foto: Mads Dalegaard

Middelfart: Som Fyens Stiftstidende tidligere har skrevet om, har en del borgere på Nordvestfyn undret sig over, hvorvidt det er muligt at blive corona-vaccineret i Middelfart.

Nogle har oplevet at kunne blive vaccineret i Lillebæltshallerne, mens andre har måttet rejse uden for kommunen for at modtage deres doser, hvilket flere læsere også har stillet spørgsmål til avisen om.

Forklaringen er, at der har været flere lokale og midlertidige vaccinationssteder, herunder Lillebæltshallerne, hvor omkring 800 af de mest sårbare uden transportmuligheder er kommet til.

Men som avisen også før har fortalt, kommer hallerne til at være et af regionens faste vaccinationssteder efter påske. Og nu er der en åbningsdato klar - fredag den 9. april.

Stedet vil i begyndelsen have åbent på udvalgte dage og ofte med en til to ugers mellemrum mellem åbningsdagene. Det skal samle en større mængde vaccinationer på de samme dage og dermed gøre indsatsen så effektiv som muligt.

Når der leveres flere vacciner, vil der også komme flere åbningsdage.

Man kan booke tid til vaccination på de lokale vaccinationssteder på www.vacciner.dk, hvis man er inviteret, og hvis der er ledige tider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce