Annonce
Melfar Posten

Middelfart-kaptajn stopper karrieren: - Vi har lagt lag på i hver sæson

Klubikonet Casper Johansen takker af i Middelfart. Foto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix
Efter syv år i Middelfart er det slut for anfører Casper Johansen, der har valgt at stoppe karrieren som professionel fodboldspiller efter sæsonens sidste kamp på lørdag. Han ser tilbage på en positiv udvikling i sin tid i klubben.

FODBOLD: Når Middelfart takker af for sæsonen efter sidste kamp mod Frem grundlovsdag, så takker anføreren også af for livet som fodboldspiller. Casper Johansen har nemlig besluttet at stoppe karrieren, når denne sæson går på hæld.

Stoppet kommer efter syv år på Nordvestfyn, hvor klubben har været igennem noget af en udvikling.

- Det har været nogle fantastiske år i Middelfart. Efter at vi i den første sæson svævede i nedrykningsfare og reddede os i den sidste kamp ved en motorvejsudfletning nord for Køge, er det gået den rigtige vej sæson for sæson, siger Casper Johansen i en pressemeddelelse.

Annonce

- Det har været en utrolig spændende udvikling for holdet og klubben og for mig personligt. Vi har lagt lag på i hver sæson, haft en række placeringer lige under oprykkerne og jeg har både været topscorer og anfører gennem årene.

- Jeg har heldigvis selv kunnet vælge slutdatoen og det gjorde jeg for noget tid siden. Nu skal familien og den civile karriere have førsteprioritet. Jeg skal ikke længere afsted til fodbold hver aften og i weekenden. Derfor er et trænerjob heller ikke aktuelt nu.

Klubbens sportschef Søren Godskesen forklarer om stoppet:

- Når en markant kulturbærer stopper i en klub, vækker det altid nogle specielle følelser. Syv sæsoner i samme klub som senior er ikke så almindeligt længere.

- Casper Johansen blev via sine mange mål og lederegenskaber til træning og kamp klubbens ansigt udadtil. Når medierne omtalte Middelfart Boldklub, var Calle ofte i overskriften eller nævnt på anden måde. Han har altid været vellidt af spillere, trænere og ledere for sit store bidrag til den sportslige succes, trivslen i klubben og sin altid værdige optræden. Calle bliver savnet, slutter Søren Godskesen.

Udover Middelfart nåede han forbi AC Horsens, hvor karrieren startede, mens også Kolding FC, FC Fyn og Holstein Kiel står på spillerens CV.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce