Annonce
Melfar Posten

Middelfart på vinterpause med sejr i lokalopgør

Esben Petersen bragte Middelfart på sejrskurs i starten af 1. halvleg. Offensiv-spilleren sparkede sikkert læderet i kassen efter flot forarbejde af Frederik Høgh og Casper Johansen. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Fodbold

  1. division

Middelfart - Næsby 2-1 (2-1)

1-0 Esben Petersen (21.)

2-0 Casper Johansen (30, str.)

2-1 Martin Lund (45, str.)

Det blev en tæt affære i lokalopgøret på kunstgræsbanen ved Færøvej, da Middelfart og Næsby tørnede sammen i sidste opgør inden vinterpausen. Middelfart endte som sejrsherre med cifrene 2-1, og den nye træner i klubben Jens Letort kunne dermed tage den anden sejr ud af to mulige i spidsen for de kongeblå.

Middelfart startede opgøret som lyn og torden, og spillede sig til den ene gode mulighed efter den anden. To kæmpe chancer til hurtigløberen Peter Kristensen blev misbrugt, hvor især et hovedstød tæt under mål burde havde endt i nettet.

Bolden kom dog i nettet kort efter, da spydspidsen Frederik Høgh blev sendt i dybden. Han satte på flot hvis sin direkte modstander og sendte bolden videre til anfører Casper Johansen. Kaptajnen sendte elegant læderet videre på sin førsteberøring til Esben Petersen, der sparkede bolden i mål efter det særdeles flotte forarbejde.

Anfører Casper Johansen bliver her tiljublet efter hans scoring på straffespark. Der kan anes en flot ”snegl” på overlæben af anføreren, der sammen med flere Middelfart-spillere støtter op om Movember. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Ufortjent reducering

Middelfart fortsatte ufortrødent det massive pres mod Næsbys målende og efter godt en halv times spil blev Peter Kristensen nedlagt i feltet af gæsternes Nikolaj Dalager. Kristensen blev kantet bagfra og dommen var korrekt. Casper Johansen tog sig af straffesparket, og eksekverede det på sikkert vis, som topscoreren i den grad har det for vane at gøre.

Herefter var spekulationerne blandt dagens 334 tilskuere blot hvor stor hjemmeholdets sejr nu ville blive. Den skulle meget misvisende for 1. halvlegs begivenheder blive smal.

Næsbys Kristian Petersen fik i de døende sekunder af halvlegen et skub i ryggen i Middelfarts felt, hvilket dagens dommer mente var strafbart. Det udnytter Næsby-anfører Martin Lund ved at score fra 11-meterpletten til pausestillingen 2-1.

Annonce

En god arbejdsindsats

Efter pausen var chancerne lige fordelt mellem de to hold i en tæt 2. halvleg. Næsby var dog tættest på og det kunne lige så godt havde endt med en pointdeling. Heldigvis for Middelfart lykkedes det at undgå en indkassering og nordvestfynboerne kunne dermed gå på vinterpause med to sejre på stribe.

- Der er ærgerrighed hos spillerne, og det viste de i dag. Arbejdsindsatsen var god, og vi spillede en god første halvleg, men vi forsømte at lukke kampen. Vi havde chancer til 3-0, og der var flere gode enkeltmandspræstationer, men vi skulle have været mere kyniske i deres straffesparksfelt, sagde Jens Letort til Sportfyn efter sejren.

Middelfart kan nu gå på vinterferie på divisionens 2. plads, hvor de kun er overgået af Aarhus Fremad. Aarhusianerne er fire point foran Middelfart, og det samme pointtal er gældende for Middelfart ned til AB på 3. pladsen. Når Middelfart vender tilbage til kampe i foråret, resterer der nu 6 kampe af grundspillet, hvorefter divisionerne splittes i henholdsvis opryknings- og nedrykningsspil.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce