Annonce
Melfar Posten

Middelfart sejrede smalt over nyoprykker

Kim Elgaard blev dagens helt i Middelfart, da han sendte sejrsmålet i nettet kort før pausefløjtet. Den rutinerede midtbanemand leverede en fed jubelscene efterfølgende, hvor han gled på knæene ud mod tilskuerne med et kæmpe smil på læben. Foto: Nicolai Lund
Annonce
  1. division

Middelfart - VSK Århus 2-1 (2-1)

0-1 Nick Drachmann (12.)

1-1 Nikolaj Hagelskjær (22.)

2-1 Kim Elgaard (43.)

Tilskuertal: 226

Efter et noget overraskende nederlag i første runde til upåagtede Vejgaard og et tordenbrag der måtte udskyde Middelfarts kamp i anden spillerunde, skulle vestfynboerne forsøge at hente holdets første tre point hjemme imod nyoprykkerne fra VSK Aarhus. Samtidigt var det første kamp for Middelfart hjemme på Adlerhusvej, så de ambitiøse blåblusede havde noget at bevise for hjemmepublikummet.

Middelfart vandt opgøret med cifrene 2-1, da de overvandt en spilmæssig dårlig periode og kom tilbage fra at være tidligt nede med 0-1. Det var gæsternes Nick Drachmann, der fik lidt for meget plads i feltet og afsluttede fladt ind mod mål. Her ramte bolden et par Middelfart-spillere, inden den ramte ind forbi Casper Radza, der så bolden sent og derfor ikke kunne nå at reagere på afslutningen.

Middelfart vågnede op efter scoringen og dominerede nu kampen. Chancerne begyndte så småt og komme, men den udlignende scoring stod Nikolaj Hagelskjær helt og aldeles selv for. Den tidligere Superliga-spiller tog et raid op ad banen, snød to mand med en listig skudfinte og smækkede bolden afsted mod mål med venstreskøjten.

Afslutningen var både hård og præcis, og var helt utagelig for gæsternes keeper, der straks skreg af sit forsvar i ren frustration over, at Hagelskjær fik det til at se så ualmindeligt let ud.

Anfører Casper Johansen manglede skarpheden i dagens kamp imod VSK Aarhus. Johansen brændte et par gode tilbud, og bliver i denne aktion blokeret lige i skudøjeblikket. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Elgaard i ekstase

Efter den udlignende scoring havde Middelfart godt med chancer til at bringe sig i front. Det forløsende føringsmål kom kort før pausen ved Kim Elgaard. Han kunne fra hjørnet af feltet sparke hårdt mod den korte stolpe, hvor bolden havnede inde i netmaskerne til stor jubel for tilskuerne og Elgaard selv, der fløj glidende ud på knæene i ren ekstase ved hjørneflaget.

Herefter havde Middelfart rigeligt med gode muligheder for at udbygge føringen, men det blev ved stillingen 2-1. Blandt andet Casper Johansen skulle have været på tavlen et kvarter før tid, men den ellers så scoringsvante topscorer manglede skarpheden denne lørdag eftermiddag.

Heldigvis for Middelfart hold den spinkle føring denne gang, men i de fremtidige kampe kræves det, at kampene skal lukkes noget før. Det er her de dumme point tabes i slutminutter, og det skal Middelfart undgå, hvis de vil ende i toppen af tabellen.

- De tre point var det vigtigste for os i dag. Men når jeg ser over hele kampen, så var vi det bedste hold og skal vinde med mere end 2-1. Vi skal være bedre til at lukke tingene. Det skal vi arbejde med, sagde cheftræner i Middelfart Jes Bekke efter sejren til SportFyn.

Annonce

Lokalopgør i vente

Sejren til Middelfart var en god forberedelse til onsdag aftens lokalbrag imod en anden nyoprykker. Det er Næsby, der er modstanderen, og her skal Middelfart være klar fra start, hvis de teknisk stærke odenseanerne ikke skal løbe om hjørne med vestfynboerne.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende kamp mod Næsby. Det er et rigtig godt hold. Næsby har en klar måde at spille på, og den skal vi have dæmmet op for, og det tror jeg også, at vi kan. Jeg tror, sejren over VSK - og det, at vi kom tilbage fra 0-1 - vil løse meget op hos holdet, sagde Jes Bekke til SportFyn.

Lokalopgøret spilles onsdag på ALPI Arena i Næsby og har Middelfart som favorit til sejren. Næsby er uden sejre i holdets første tre kampe, men ingen lokalopgør er lette at sejre i. Kampen fløjtes i gang kl. 18.30. (Lund)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tove for altid

Annonce