Annonce
Melfar Posten

Milliardkoncern åbner dørene for Fyens Stiftstidendes læsere

Frank Uhrenholt etablerede Uhrenholt A/S i 1978, hvor han begyndte at handle med oste.  Han har holdt sig udenfor rampelyset, siden sønnen Sune Uhrenholt overtog ledelsen for 15 år siden. Det er derfor en sjælden mulighed for at møde en af Fyns mest succesrige iværksættere, når han deltager i Café Stiften den 3. maj. Foto: Peter Leth-Larsen
3. maj er der mulighed for at komme indenfor i virksomhedens hovedsæde i Teglgårdsparken.

Middelfart: Udfordringerne er mange for en milliardkoncern, der handler med fødevarer som ost og mælk i en urolig verden. Hvordan det alligevel er lykkedes at skabe et overskud på 50 millioner kroner i seneste regnskabsår, og hvordan man ser på fremtiden - det bliver der nu en unik mulighed for at få et indblik i.

Nemlig ved Café Stiften den 3. maj i virksomhedens hovedsæde i Teglgårdsparken. Her kan Fyens Stiftstidendes betalende abonnenter ikke blot møde koncerndirektør Sune Uhrenholt, også firmaets stifter Frank Uhrenholt er til stede og fortæller om firmaets spæde start i 1978 og indflytningen til Teglgårdsparken.

Café Stiften er dermed både en sjælden mulighed for at komme tæt en af Danmarks største privatejede fødevarevirksomheder og dens stifter. Frank Uhrenholt har nemlig siden, han overlod tøjlerne til sin søn for 15 år siden, holdt sig helt udenfor rampelyset.

Annonce

Café Stiften foregår i Uhrenholts hovedsæde i Teglgårdsparken 106 tirsdag den 3. maj klokken 18.30-20.30. Tilmelding på www.avisfordele.dk senest søndag den 1. maj.

Sune Uhrenholt, der for flere år siden overtog direktørposten efter sin far, fortæller om koncernens aktuelle situation og fremtidige udfordringer i en ustabil verden. PR-foto


Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce