Annonce
Melfar Posten

Min Købmand bliver til en Rema1000

Der er stort set ingen varer tilbage på hylderne efter ophørsudsalget i Min Købmand i Skrillinge. Foto: Peter Leth-Larsen
Ophørsudsalget i Min Købmand i Skrillinge er slut. Fra næste år kommer en Rema1000 til at ligge på adressen, lyder det.
Annonce

Skrillinge: Min Købmand på Assensvej 141 i Skrillinge er på vej til at blive revet ned.

Der skal bygges nyt butikshus til op mod 15 millioner kroner på adressen, og når det står klar i forventet første kvartal af 2020, så rykker Rema1000 ind.

Det skrev Fyens Stiftstidende i sidste uge.

- Vi har derfor besluttet at rive den nuværende bygning ned og etablere et nyt butikshus på Assensvej, idet vores nuværende købmandsforretning er udtjent, og en renovering af den nuværende butik ikke vil leve op til nutidens krav, siger Knud W. Christensen, der er direktør i selskabet bag den nuværende købmandsforretning.

Den nye butik kommer til at ligge på stort set samme placering - dog på et større areal og med et solcelleanlæg på taget.

Det samlede areal går fra 630 kvadratmeter til godt 1000 kvadratmeter. Mens selve butiksarealet går fra 350 til 700 kvadratmeter.

- Så det bliver en dobbelt så stor butik, bemærker direktøren.

Annonce

Rema1000 siger ja

Knud W. Christensen har drevet købmandsforretning på matriklen igennem en årrække, men han skal ikke selv stå i spidsen for det nye butikshus.

Han mener dog, at det er vigtigt, at det fremover bliver en købmandsforretning, og Rema1000 har sagt ja til at indgå et samarbejde.

- Jeg kan bekræfte, at der er planer om, at der kommer en Rema1000 dér. Det håber vi i hvert fald på, siger kommunikationschef Jonas Schrøder, der mener, at Middelfart godt kan rumme to af kædens butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce