Annonce
Melfar Posten

Nørre Aaby-elever delte verdens bedste nyheder ud

Der blev delt masser af gode nyheder ud på p-pladsen ved Nørre Aaby Skole fredag morgen. Foto: Jan Bonde
4. årgang på Nørre Aaby Skole kunne fredag morgen dele intet mindre end verdens bedste nyheder ud til forældre og børn på p-pladsen foran skolen. Projektet skal få børnene til at arbejde med konstruktive historier.
Annonce

Nørre Aaby: Iført hvide t-shirts i overstørrelse, handsker og mundbind lignede 4. klasse-eleverne fra Nørre Aaby Skole måske ikke budbringere af gode nyheder.

Men det var de fredag morgen, for fra papirsposer delte de intet mindre end verdens bedste nyheder - og et stykke chokolade - ud til alle, der var klar til at tage imod.

Verdens bedste nyheder er en avis med historier om nogle af de massive fremskridt, der er set i verden gennem de seneste årtier. Nyhederne skal inspirere børnene og deres forældre til at få større tro på fremtiden - globalt set.

Bevæbnet med alskens værnemidler var avisbudene klar. Foto: Jan Bonde

Og det var i hvert fald nogle ivrige nyhedsbude, som kastede sig over kunderne, nærmest inden bilerne var stoppet på p-pladen foran skolen.

- Det er et projekt, vi kommer til at arbejde mere med. Senere skal eleverne også skrive deres egne gode historier. Men det er jo et nyt skoleår, vi lige har taget fat på, fortalte Anita Madsen, der er lærer på skolen og dertil klimavejleder.

Lærer Anita Madsen stod for at gøre børnene klar til opgaven. Og der var livlig aktivitet trods det tidlige tidspunkt. Foto: Jan Bonde

Skolen tager udgangspunkt i arbejdet med verdensmål - inklusive Middelfart Kommunes strategi "Fra Middelfartbarn til Verdensborger".

Så der er nok at tage fat på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Annonce