Annonce
Melfar Posten

Nååååh, hvor nuttet!: Her er vinderen af ugens fotokonkurrence

Fugleunger i en cykelkurv. Foto: Ulla S. Lindberg.
Tillykke til Ulla S. Lindberg, der er vinderen af ugens fotokonkurrence.
Annonce

Det er sjældent, man kommer så tæt på nyudklækkede dyrebørn, som tilfældet er med Ulla S. Lindberg, der øjensynligt har taget et hurtigt skud af en lille håndfuld fugleunger i en rede i en cykelkurv.

Det indsendte foto melder ingen informationer om, hvor fuglereden helt præcist er spottet henne, og hvorfor fugleungerne har taget ophold i en cykelkurv.

Men der er ingen tvivl om, at Ulla S. Lindbergs foto vinder på nuttethedsskalaen.

Tillykke!

Annonce

#VoresMiddelfart

Vi på Melfar Posten kårer hvert uge det bedste billede blandt de indsendte, og du kan nå at være med i næste uge.

Send dit billede af Middelfart og vær med i konkurrencen om at vinde to biografbilletter inklusiv popcorn og sodavand. Melfar Posten kårer hver mandag en vinder blandt den tidligere uges indsendte billeder, og vinderen får billetter til en tur i biffen.

Send os et billede af, hvad #VoresMiddelfart kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i kommunen. Der er ingen begrænsninger, og hver mandag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder. Vinderen får direkte besked.

Annonce

Sådan gør du:

Du kan sende ind til Baglandet via platformen https://www.indieframe.com/create-account-fyens , hvor du enten kan oprette dig som bruger via hjemmesiden eller ved at downloade IndieFrame-appen via Google Play eller Appstore.

Du kan også sende en sms via Baglandet til 26 49 76 28 eller en mail til 5500@baglandet.nu

Når du sender dit billede afsted til os, skal du huske at skrive din mailadresse, så vi kan sende biobilletterne til dig, hvis du vinder.

Du meget gerne fortælle, hvor dit billede er taget og hvorfor du har valgt netop det.

Billedet er taget ved Fænøsund på turen mellem marinaen og skoven, hvor de røde æbler bliver beskrevet som pynt på det bladløse træ. Foto: Jill Toft Hansen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce