Annonce
Melfar Posten

Når vægt og størrelse ikke er en hindring

Der er plads til alle i det nye mountainbike-fællesskab i Nørre Aaby. Foto: Søren E. Alwan
Det nye motionsfællesskab ”Mandfolk på MTB” kommer til Nørre Aaby.
Annonce

Nørre Aaby: Fylder du godt i landskabet, er du en mand, og har du en fungerende mountainbike og en cykelhjelm, så skal du tjekke Nørre Aaby Cykelklubs (N-C-K) nye tiltag ”Mandfolk på MTB”. Her er det nemlig det sociale, der er i centrum og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj.

I den nystartede afdeling i Nørre Aaby går man målrettet efter at få flere op af sofaen og ud i naturen.

- Vi starter det her op, fordi vi tror, der sidder folk rundt omkring, som har et ønske om at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt, siger Henrik Larsen, formand i Nørre Aaby Cykelklub, i en pressemeddelelse.

- Ingen har lyst til at være den, der kommer halsende efter resten af gruppen, og alle får mest ud af motion med andre på cirka samme niveau. Derfor er der ingen mål på hvor hurtigt, man når rundt, bare man har det sjovt sammen.

Annonce

Flere skal bevæge sig for livet

Initiativet er skabt i et samarbejde mellem Nørre Aaby Cykelklub og Bevæg dig for livet - Cykling, som i disse år arbejder intenst for at styrke klubberne med henblik på at få flere idrætsaktive danskere.

- Mountainbike er super godt, hvis man vil i gang med at motionere, og man har nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis du vil undgå overbelastninger. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive, og med ”Mandfolk på MTB” i Nørre Aaby hjælper vi Nørre Aaby Cykelklubs (N-C-K) med at gøre netop det, siger Niels Lund, der er udviklingskonsulent hos Danmarks Cykle Union, der er en del af Bevæg dig for livet-indsatsen.

Søndag den 26. januar klokken 10.00 trilles der ud første gang fra VKI Hallens P-Plads, Idrætsvej 9, i Nørre Aaby. Det kræver ingen tilmelding, og Allan K. Henriksen fra klubben er sammen med andre tovholdere klar til at byde velkommen og guide rundt i et roligt tempo. Mandfolkene kører herefter hver søndag klokken 10.00.

Følg med på Facebook i gruppen ” Mandfolk på MTB – Nørre Aaby N-C-K”.

Vil du vide mere om turene i Nørre Aaby, så er du velkommen til at kontakte Henrik Larsen fra Nørre Aaby Cykelklub på telefon 28 58 29 94.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce