Annonce
Melfar Posten

Næsten 15 meter langt: Har du spottet Kulturøens nye kunstværk?

Birgit Mau fra Middelfart Billedskole fortæller, at maleriet kom til at handle om, hvad børnene bruger Kulturøen til. Og der var ideer om alt fra biograf og popcorn til teater og hoppe/klatrepuderne. Foto: Birgit Mau
Annonce

Middelfart: Kulturøen har fået et nyt kunstværk. Værket er intet mindre end 14½ meter langt og pryder lige nu facaden over indgangen.

Værket er blevet til i forbindelse med et arrangement afholdt af Middelfart Billedskole, hvor et hold børn var med til at lave ét langt maleri.

Birgit Mau fra billedskolen fortæller, at maleriet kom til at handle om, hvad børnene bruger Kulturøen til. Og der var ideer om alt fra biograf og popcorn til teater og hoppe/klatrepuderne.

- Alle gik til den med krum hals, og der blev malet og malet, og solen hjalp godt til med at tørre maleriet, fortæller Birgit Mau.

Det 14½ meter lange maleri blev efterfølgende hængt op i facadevinduerne over indgangen til Kulturøen, og opfordringen fra Billedskolen lyder hermed: Kig på næste gang, du besøger Kulturøen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce