Annonce
Melfar Posten

Nørre Aaby Station lagde godt fra land

Det nye og famøse spisested og kulturhus i Nørre Aaby, Nørre Aaby Station, holdt åbningsfestivitas både torsdag, fredag og lørdag. Foto: Michael Svenningsen

Nørre Aaby: Lørdag aften åbnede caféen og restauranten i den gamle stationsbygning i Nørre Aaby med et brag, da gæsterne stod i kø for at komme ind at spise den kendte Nørre Aaby-ret - schnitzlen.

Åbningen kom i kølvandet på en større reception torsdag og stedets første koncert i det tilstødende pakhus fredag aften, hvor Sko/Torp spillede op.

- Vi er simpelthen så glade for den opbakning, der er blevet vist os fra byen. Folk stod i kø for at komme ind (lørdag, red.), og vi kan mærke den her glæde og taknemmelighed over, at der sker noget i den lille by her. Det skaber noget stolthed og identitetsfølelse, når der kommer sådan noget til byen, og det er det, folk taler om, lød det fra Niels Vangsted søndag.

Annonce

Blandt de, der var ude at spise på Nørre Aaby Station lørdag, var Erna Jensen og resten af naboerne på Syrenvej.

- Vi skulle jo op at høre og se og sørge for at følge med, lød det fra hende, mens hun ventede på, at sovsen gik på runde.

Hun har boet i Nørre Aaby i 50 år og har fulgt med i, hvordan den nu 112 år gamle og fredede stationsbygning har stået tom siden 2009, og indtil Niels Vangsted i oktober offentliggjorde, at han sammen med sin hustru Tanya havde købt bygningen og ville omdanne den til et nyt kulturhus og samlingssted.

- Det er dejligt, at en gammel stationsbygning kan bruges, sagde Erna Jensen, der blev suppleret af Ingrid Møllebjerg overfor:

- Ja, jeg synes, at det er fint.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce