Annonce
 "Det startede som en slags nabokrig (på den gode måde), hvem har mest? Men nu kommer alle lyskæderne lige så meget op for at skabe glæde og varme for alle de forbipasserende i denne juletid", skriver Thomas Buhl, der bor på Brovejen 258.
Melfar Posten

Nabokrig og juleglæde: Flotte huse konkurrerer om din stemme

Der kan være mange grunde til at pynte sit hus med julelys. En kærlig nabokrig eller til glæde for byens børn. Se de mange flotte billeder og læs lidt om dem, der har pyntet dem. Og husk at stemme i konkurrencen, der ligger online på melfarposten.dk
Annonce
  •  "Det startede som en slags nabokrig (på den gode måde), hvem har mest? Men nu kommer alle lyskæderne lige så meget op for at skabe glæde og varme for alle de forbipasserende i denne juletid", skriver Thomas Buhl, der bor på Brovejen 258.
  • "Her er vores bidrag til konkurrencen om flotte julepyntede huse i kommunen. Vi flyttede hertil i marts og holder vores første jul her. Vi sætter stor pris på julelys i varme farver. Glædelig jul til jer", skriver Pia og Bjørk Veinholt, der bor på Klintholmvej 4 i Båringskov.
  • "Ho ho hoo! Her er vores bidrag til julehus-konkurrencen. Vi sætter de første lys op i uge 42. Da kalder vi det dog vinterlys. Det er en mørk tid ,og det er vigtigt med lys, der giver god og hyggelig stemning. Vi pynter foran ved hoveddøren, men også i baghaven, så vi kan nyde det fra stuen. Vi fornemmer, at det giver god stemning hos naboerne. Selv om de ikke kan se det hele, spreder det julestemning. De bedste julehilsner fra familien Rasmussen", skriver de juleglade familie på Vestergårdvej 49B i Strib.
  • "Hygger i denne så mørke tid, nyder lyset hver aften. Her er der altid lys på huset fra sidst i november til slut januar", skriver Lone Hansen og Kim Sjøner på Toftevangen 53 i Gelsted.
  • "Julemanden har søgt og fået en kærkommen hjælp i denne virus tid. Med fælles hjælp løser vi opgaven. Hohoho..... Glædelig Jul", skriver Søren Mortensen på Øresundsvænget 136.
  • "Det startede med, at min mand ville drille sin mor. Hun er altid først til at få sit julelys op, så et år satte han sin kæde op en uge før hende. Siden da er det eskaleret til, hvad det er nu. Min mand er inspireret af "Fars fede juleferie". Jeg har dog måttet kræve, at han tænker over, hvad han sætter op, så man ikke føler, man kommer hjem til et tilbudskatalog fra Jem og Fix. Men corona har gjort det svært at købe nyt, da alt er revet væk, det er dog blevet til en lille "Nissekanpis" i år", skriver Dorte Larsen på Tubaen 19  i Strib.
  • "Vi elsker hyggen med alt lyset her i den mørke tid", skriver Henrik og Sandra Hykkelbjerg-Sejten, der bor Brombærranken 4 i Middelfart. 
  • "Min nabo går all in med alt pynt. Både til jul og påske", skriver Peder Højmark, der bor på Lillebæltsvænget 112.
  • "Vi sender her billeder fra vores hus i Tingløkken 14, 5580 Nørre Aaby. Vi pynter hvert år for at glæde vores egne og nabolagets børn og børnebørn. Vi starter i midt november, så vi kan have glæde af det. Vi har oprettet en offentlig gruppe på Facebook, der hedder "julelys i Nørre Aaby". Glædelig jul", skriver Janni Muxoll.
  • "Dette er min gode vens forældres hus på Banevænget 12", skriver en anonym læser.
  • På Blåbærkvisten 10 i Middelfart har Lilian Ladefoged også pyntet op.
  • "Lige et par billeder fra Banevænget 12, hvor vi har pyntet "lidt" op", skriver Claus Rasmussen.
  • Anders Rughave Hansen på Gl. Odensevej i Gelsted har også pyntet huset op i år. En hobby der er vokset på ham de senere år og har medført endnu flere lyskæder på familiens hus ved juletid.
  • Bente Hansen har sendt flere billeder ind af sit hus og sin have. Her et udvalgt foto fra haven, der også er lyst op i bedste julestil. Foto: Bente Hansen
  • "Uha. Ved I ønsker overdådigt, meeeen jeg er dog til det enkle, men døm selv 🎄🎅🏼 . Stod det til min mand, var der MEGET MEGET mere lyspynt", skriver Gitte Nielsen, der bor på Gl. Møllevej 8 i Middelfart.
  • Ulla Kjær Petersen har sendt nogle billeder ind af Brenderupgård i Brenderup, der også er pyntet flot op.
Melfar Posten

Påske på Clay for hele familien

Annonce
Melfar Posten

Berømt chefgartner fra engelsk landsted holder foredrag

Annonce
Melfar Posten

DGI Fyn holder forårsopvisning i Middelfart

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra Bib: Bøger om forår og påske

Melfar Posten

Se det på JFM Play - så er tiden inde til en Middelfart-sejr

Melfar Posten

Intimkoncert på Rådhuset med Playtime Duo

Melfar Posten

Onsdag aften smider Michael skjorten og trækker i vest med rygmærke: - Andre går til fodbold, vi går til knallert

Melfar Posten

Koncert med Karl Kristian og De Store Drenge

Melfar Posten

Informationsmøde - bliv frivillig til Klimafolkemødet: Hjælp med at afvikle koncerter og skabe kreativ udsmykning

Melfar Posten

Grønt foredrag med Morten kendt fra tv: 'Vilde haver, vilde byer'

Melfar Posten

Børneteater på KulturØen for de mindste

Annonce