Annonce
Melfar Posten

Naturens Dag i kirken: Kom og hør traditionel, nordisk hyrdesang

Der sluttes af med saft, kaffe og snegle udenfor under septembers blå himmel. Arrangementet finder sted søndag 13. september klokken 16 ved kirkediget og i Føns Kirke. Privatfoto.
Annonce

Nordvestfyn: Naturens Dag er noget helt særligt i Middelfart Kommune, og dagen gøres der noget særligt ud af i "Den Blå Firkant" i år. Mange arrangementer er blevet aflyst på grund af corona, men denne begivenhed gennemføres med de nødvendige forholdsregler.

I år er der besøg af de unge, nordiske sangere - alle klædt i folkedragter; Helle Thun, Nadja Enevoldsen og Margrethe Ingemann. De er alle uddannet sangere fra Vestjyllands Musikkonservatorium i Esbjerg.

De giver en sanselig kultur- og naturoplevelse med traditionel, nordisk hyrdesang og kulning. Om det lykkes dem at kalde fårene til sig, som det kendes fra Norge, vil tiden vise.

Musikken leveres af Sara Bruntse på trompet og birkelur.

Gruppen har de seneste uger turneret rundt på Fyn og Ærø til glæde for mange deltagere og tilskuere.

Kirken pyntes samtidig i anledning af høstgudstjeneste, og der synges om septembers blå himmel. Hele oplevelsen foregår både i Føns Kirke, hvor sognepræst Vita Andreasen prædiker, og udenfor langs kirkegårdsdiget.

Der sluttes af med saft, kaffe og snegle udenfor under septembers blå himmel. Arrangementet finder sted søndag 13. september klokken 16 ved kirkegårdsdiget og i Føns Kirke. Læs mere på www.4kirker.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Annonce