Annonce
Melfar Posten

Nu bliver det nemmere at blive testet i Middelfart: Åbningstider udvides - også for børn

Bygningen, som nu er omdannet til et testcenter, har tidligere været brugt som jordemoderklinik og ligger i forlængelse af Sygehus Lillebælt i Middelfart i retning mod boldbanerne. Arkivfoto: Rasmus Henriksen

Middelfart: Åbningstiderne udvides på testcentret på P.V. Tuxensvej 14 i Middelfart, hvor folk nu også i weekender kan blive podet for Covid-19.

Fremover vil borgere kunne testes fra klokken 7.30 og frem til 18.30 alle ugens dage. Samtlige testtider i denne weekend er dog (fredag eftermiddag, red.) allerede booket pånær én tid søndag eftermiddag.

Med de nye, udvidede åbningstider er håbet, at det i fremtiden bliver nemmere for borgerne at finde en tid, der passer dem, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

- Jeg håber, at mange vil tage en test i ydertimerne eller booke en tid i weekenden, hvor der generelt er mange ledige tider, lyder opfordringen fra Koncerndirektør Kurt Espersen fra Region Syddanmark.

De nye åbningstider kommer som opfølgning på Sundhedsstyrelsens opfordring om, at medarbejdere, der møder ind på deres arbejdspladser, lader sig teste mindst en gang om ugen, og særligt hvis man ikke kan undgå kontakt med mange mennesker. Også selvom man ikke har symptomer eller en mistanke om, at man skulle være smittet.

Annonce

Åbner op for børnetest

De udvidede åbningstider kommer efter, at der fra mandag blev skruet op for aktiviteterne på testcentret i Middelfart. Det blev nemlig fra 25. januar muligt også at få testet sine børn ned til to år.

Ønsker man at booke tid til sit barn, kan forældre logge ind med sit Nemid på hjemmesiden www.coronaprover.dk, hvor alle andre i øvrigt også skal booke deres tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce