Annonce
Melfar Posten

Nu genåbner de nordvestfynske biblioteker: Sådan kommer det til at foregå

Bibliotekerne i Middelfart Kommune genåbner 18. maj, så man igen kan få lov at låne bøger og andet materiale. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Fra mandag 18. maj kan man igen komme på biblioteket og låne bøger på Nordvestfyn.
Annonce

Nordvestfyn: Der er unægteligt nogle læseheste derude, der snart ikke kan vente længere med at få lov til at komme en tur på biblioteket og låne bøger, cd'er og andet materiale. Og efter knap to måneders nedlukning af landets biblioteker er ventetiden snart slut.

Mandag 18. maj genåbner i både Nørre Aaby, Ejby og på Kulturøen. Det skriver bibliotekerne i en fælles pressemeddelelse.

Bibliotekerne åbner ikke i fuldt omfang, og det er fortsat ikke muligt at bruge computerne, printe eller slå sig ned på biblioteket.

For at overholde myndighedernes retningslinjer, bliver der sat plexiglas op ved skrankerne, og der er klistret afstandsmærkning op på gulvene. Samtidig skal personalet bære plastikhandsker, når de er på arbejde, og alle arbejdsredskaber skal rengøres og sprittes af. Der bliver sat håndsprit og plastikhandsker op til lånerne ved indgangene og rundt omkring i husene - blandt andet ved udlåns- og afleveringsmaskinerne.

Bibliotekerne i Middelfart Kommune kommer kun til at have bemandet åbningstid, så der fra mandag til fredag er åbent 10-17 og 10-14 om lørdagen på Kulturøen, mens der i Nørre Aaby og Ejby er åbent 13-17 mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Bøger lånt før nedlukningen kan afleveres med frit lejde og uden bøde til 8. juni - herefter tilskrives der bøder som normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce