Annonce
Melfar Posten

Genåbning i Middelfart: Nu kan du igen bruge biblioteket, som du plejer

Sammen med bibliotekerne i Middelfart og Ejby kan biblioteket i Nørre Aaby nu endelig åbne dørene for gæster, som mod et coronapas kan bruge bibliotekets faciliteter, som de plejer. Arkivfoto: Jonathan Møller Nielsen
Onsdag den 21. april åbnede bibliotekerne i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby igen dørene for kommunens borgere. Du skal bare huske et gyldigt coronapas og personligt ID.

Nordvestfyn: Har du savnet at se bibliotekets hylder igennem efter en god bog? Eller måske du har manglet at kunne bruge bibliotekets computere? Så er der godt nyt.

Onsdag den 21. april åbnede bibliotekerne i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby dørene efter en lang nedlukning. Borgerne vil kunne bruge bibliotekerne, som de ville under normale omstændigheder, og altså både finde bøger på hylderne, bruge computere, printe, kopiere, læse avis, og hvad man ellers bruger biblioteksrummet til.

Det kræver blot et coronapas.

Annonce

Det skriver Middelfart Kultur & Bibliotek i en pressemeddelelse.

Alle over 15 år skal, for at få adgang til biblioteket, kunne fremvise et gyldigt coronapas enten på telefonen eller i papirform samt personligt ID, eksempelvis et sundhedskort. Børn under 15 år skal blot vise et sundhedskort.

Der vil fortsat være krav om at bære mundbind samt at være opmærksom på håndhygiejne og at holde afstand til andre lånere og bibliotekets personale. På grund af retningslinjer om afstand kan personalet ikke tilbyde hjælp til kopimaskine og pc'erne.

Der vil heller ikke være mulighed for selvbetjent åbningstid, når personalet ikke er til stede.

Åbningstiderne fra den 21. april er:

  • Biblioteket på KulturØen: Mandag til fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-14
  • Nørre Aaby og Ejby biblioteker: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17

Der vil fortsat ikke blive opkrævet nye gebyrer på for sent afleveret materiale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce