Annonce
Melfar Posten

Nu kan du søge pulje for bedre adgangsforhold til naturen

En pulje, der skal sikre bedre adgangsforhold på udearealer, kan nu søges ved kommunen. Arkivfoto: Lasse Hansen

Nordvestfyn: Hvis det er svært for folk i kørestol at komme ned til din lokale strand, eller hvis man ikke kan gå en tur i skoven med en barnevogn, så er det nu muligt at søge en kommunal pulje, der kan hjælpe med at fikse det.

351.000 kroner er der i 2021 i puljen, der skal forbedre tilgængelighedsforanstaltningerne på udearealerne i kommunen. Fristen for ansøgning er 1. juni klokken 12.

I en pressemeddelelse nævner Middelfart Kommune eksempler på foranstaltninger, der kan få del i midlerne, heriblandt en badestol til vinterbadeklubben, handicapvenlige shelters eller niveaufri adgang til eksempelvis badebroer, så både kørestolsbrugere og forældre med barnevogne kan benytte dem.

Målet er ifølge formand for teknisk udvalg Regitze Tilma (V) at sørge for, at alle borgere kan få glæde af naturoplevelser i kommunen.

- I Middelfart kommune vil vi gerne gøre udendørs oplevelser tilgængelige og stille rammerne til rådighed for samvær og aktiviteter. Coronakrisen har vist os, hvor vigtigt det er for den psykiske såvel som den fysiske sundhed. Derfor har vi i år valgt at fordele midlerne med udgangspunkt i, at alle skal kunne tilgå de udendørs aktiviteter, så de kan være til glæde for så mange som muligt, skriver hun i pressemeddelelsen.

Puljen kan søges på Middelfart Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce