Annonce
Melfar Posten

Nu kan du selv blive en af kajakroerne i Fænøsund

Skal du med på vandet? Kajakklubben Strømmen inviterer dig med. Foto: Rene Eriksen

Fænøsund: Roligt – eller hurtigt med knivskarpe tag gennem sundet – skyder de sig frem gennem overfladen af Fænøsund.

Nogle i grupper af fartøjer lastet med varm kaffe til pausen

Andre med pulsur – svedige og klædt på til at slå sin egen eller andres rekorder.

Det må jeg prøve en dag, tænkte jeg for snart mange år siden og begyndte at holde øje med Melfar Posten.

Annonce

Del af et fællesskab

I det tidlige forår kom annoncen så, og jeg læste mig til tid og sted for næste begynderkursus i Kajakklubben Strømmen.

Jeg meldte mig til, og nu var det mig, der under kyndig vejledning af klubinstruktørerne skød mig gennem Fænøsund med hofterne lige i vandoverfladen.

Nu var det mig, der ræsede af al min kraft ud langs skovkanten hver onsdag i den ugentlige klubkonkurrence, tog på tur med klubben over Lillebælt til Jylland, til det sydfynske øhav, til Møn, til Sverige. Nu var det mig, der kom tæt på marsvin, sæler og isfugle.

Annonce

Ror også i is og i mørke

Jeg husker tydeligt den første mørketur, jeg var med på hen på efteråret, for at opleve det neongrønne, lysende skær af Morild, når man trækker pagajen gennem vandet – ikke bare en naturoplevelse lige uden for døren – men også en oplevelse af fællesskab, hvor vi holdt øje med hinandens knæklys i mørket.

Nu var det mig, der var med i en sport, jeg virkelig kom til at holde af – og mig, der iført tørdragt og redningsvest lod kajakken skære sig gennem det tynde islag i Middelfart Marina med lugen fyldt med varme drikke og søde sager for at tage på vintertur – og måske have blåmuslinger med hjem til madlavningen.

Annonce

Kom og vær med

Nu i foråret er det så mig, der har bestået Kano og Kajakforbundets træneruddannelse og har mulighed for at være med til at give glæden ved kajaksporten videre til nye medlemmer af Kajakklubben Strømmen.

Jeg og de øvrige instruktører glæder os til at byde dig indenfor i klubbens fællesskab og en sport, der må høre til de mest coronasikre af slagsen. Hold øje med Melfar Posten og på klubbens hjemmeside.

Vi håber at se dig på vandet.

Annonce

Tur- eller havkajak - valget er dit

Nye medlemmer af Kajakklubben Strømmen kan vælge mellem instruktion i turkajak eller havkajak.

Sæsonen indledes altid med en info-aften i Kajakklubben, hvor du introduceres til de forskellige kajaktyper.

Nye roere vælger selv, hvilken type kajak, de vil uddannes i først, og efter sommerferien bliver der mulighed for også at tage kursus i den anden kajaktype.

Klubben råder over mange forskellige turkajakker og havkajakker, som medlemmerne frit kan benytte, når de er uddannet og frigivet. Og der er altid en der passer dig. I løbet af 1-2 år regner Strømmen at stå klar med et helt nyt og moderne klubhus med omklædning, sauna, klublokaler og træningsrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce