Annonce
Melfar Posten

Nu står de gode nyheder i kø

Annonce

Kære læser

Efter i månedsvis (!!) at have skrevet om sygdom, dårlig økonomi, krise og nedlukning begynder indholdet i den daglige nyhedsformidling nu stille og roligt at gå fra minus til plus. For nok er coronakrisen så langt fra et overstået kapitel, og nok er der fortsat såvel syge som økonomisk ramte i vores samfund, men der sker gode ting.

Når du læser disse linjer, er caféer og restauranter tilbage med åbne døre, de store børn er begyndt i skole og foreningslivet har taget hul på de første omgange træning - med sporadisk kropskontakt, som det hedder i retningslinjerne. Det er også blevet muligt at besøge vores ældre på plejecentrene.

Følelsen af taknemlighed over alle de ting, vi til daglig tager for givet - sådan noget som skolegang og muligheden for at dyrke motion i fællesskaber - kan få en klump i halsen alene ved tanken om, at det nu vender tilbage til vores hverdag.

Jeg vil glæde mig til igen at besøge restauranter og caféer, og jeg vil fortsat huske også at handle lokalt. Fordi jeg nu i en periode har oplevet, hvordan verden ser ud, når det ikke er muligt.

Og når det lige om lidt igen bliver muligt at komme til et foredrag, at se en film i biografen eller høre en koncert på et spillested, så vil jeg kaste mig over kulturen med en glubende appetit.

På avisen har vi oplevet stor interesse for vores dækning de seneste måneder. Vi har oplevet at være relevante for stort set alle. Og selv om vi altid arbejder på at være netop det, så har følelsen af at være en vigtig del af den "samfundskritiske infrastruktur" gjort indtryk på os som journalister.

Om lidt kan vi igen komme ud for at møde læserne, dér hvor I er, og det glæder vi os til.

Du skal være opmærksom på, at der er en ændring på vej i Melfar Posten. Fra og med uge 24 udkommer avisen om onsdagen i stedet for om tirsdagen. Det betyder, at den vil blive omdelt onsdag og torsdag i stedet for tirsdag og onsdag. Ændringen skyldes, at distributøren ændrer praksis, og ændringen flytter også på deadlines for såvel annoncer som redaktionelt indhold.

Vi vender tilbage med mere information om det senere.

Lige nu er det tid til at nyde en uge, som endda indeholder en ekstra fridag. Brug den gerne lokalt.

God læselyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce