Annonce
Melfar Posten

Ny bestyrelse i Middelfart Amatørteater

Middelfart amatørteaters nye bestyrelse har fået to nye medlemmer ved seneste valg. Foto: Middelfart amatørteater

Nordvestfyn: Coronaen kræver stadig skræddersyede løsninger, når aktive foreninger gerne vil være aktive. Derfor har Middelfart Amatørteater i slutningen af april holdt et anderledes valg, hvor medlemmerne måtte stemme skriftligt til det konstituerende bestyrelsesmøde.

To nye navne kom i den forbindelse til at optræde på listen over navne i bestyrelsen.

Bente Beck og Peter Kaae fik posterne som hhv. sekretær og næstformand.

Annonce

Med de to nye bestyrelsesmedlemmer er der nyt på mange fronter i Middelfart Amatørteaters bestyrelse.

Bestyrelsesposterne har tidligere kun været besat af kvinder, men med de to nyes ankomst, er også Gelsted og Brenderup repræsenteret i amatørteaterkredsen.

Udover Bente Beck og Peter Kaae, består bestyrelsen nu af "forquinde" Vibeke Hansen, kasserer Jette Iversen samt mærkedagekoordinator og kostumeansvarlig Anna Marie Baumann.

Lige nu er det revyen til september, der arbejdes med, men med de to nye medlemmer, der har meget at byde ind med, så er Middelfart Amatørteater klar til nye spændende aktiviteter og skulle du gå rundt med en skuespiller, en lyd/lys-mand, en sypige eller lignende i maven, så er du meget velkommen til at henvende dig til forquinde Vibeke Hansen på mail ranch@stofanet.dk

Læs mere på www.midmat.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce