Annonce
Melfar Posten

Ny butik: GoSmoke åbner i Middelfart

Tidligere har der blandt andet været galleri i lejemålet. Men fra slutningen af august bliver Algade 48A til GoSmoke, der rykker ind med sin sjette butik i landet. Foto: Jan Bonde
Cannabisolie, e-cigaretter og helseprodukter kommer på hylderne i Algade 48A, når GoSmoke i slutningen af august slår dørene op i Middelfart.
Annonce

Middelfart: Endnu et tomt butikslokale får nye ejere, når kæden GoSmoke rykker ind i Algade 48A i slutningen af august.

"Med afdelinger i Haderslev, Kolding og Fredericia styrker vi vores tilstedeværelse i Trekantsområdet, som er vigtig for os. Selvom mange af vores kunder - specielt i disse tider - foretrækker at handle online på vores webshop, vil vi gerne give dem muligheden for at få personlig vejledning og rådgivning i vores butikker", fortæller butikschef Palle Madsen i en pressemeddelelse.

GoSmoke overtager lokalerne onsdag og har herefter sommeren til at få gjort stedet klar til kunder.

"Butikken bliver indrettet i de kommende uger og vil komme til at føre vores fulde sortiment indenfor både e-cigaretter, CBD-produkter (cannabis) og helse. De utallige muligheder, der i dag er inden for vores produktområder, gør, at mange kunder og specielt førstegangsbrugere ønsker en personlig rådgivning i forhold til produktvalg og sammensætning. Det kan vi ikke tilbyde online i samme grad, som vi kan i en butik," fortæller Palle Madsen.

GoSmoke har ved åbningen af den nye afdeling i Middelfart totalt seks butikker i Danmark, og det er en del af den langsigtede strategi, at dette antal skal øges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Gå dig glad om torsdagen

Annonce