Annonce
Melfar Posten

Ny kæmpeordre slår romkuglebagerens rekord: - Hold nu kæft det blev til mange

Bagermester Carsten Bak Matthiesen (tv.) og rytter for Cykelnerven Rene Bech Andersen foran et parti romkugler. Privatfoto
Fundraisingprojektet Cykelnerven har netop afhentet de 42.870 romkugler fra Bak's Bakery & Deli.

Middelfart: De har haft sved på panden de seneste dage hos Bak's Bakery & Deli i Middelfart. For bagermester Carsten Bak Matthiesen og de ansatte har produceret hele 42.870 af de famøse Nørre Aaby-romkugler til fundraisingprojektet Cykelnerven. Det er en romkugleordre, der er mere end dobbelt så stor som den hidtidige rekord på 19.200 romkugler.

De er nu skibet af sted til personer i hele landet.

Cykelnerven rejser penge til Scleroseforeningen gennem events og en årlig cykeltur til Frankrig. Men de sædvanlige events har ikke kunnet lade sig gøre på grund af corona.

Annonce

Så derfor fik en af rytterne, Rene Bech Andersen, der har nær tilknytning til Middelfart, og bagermester Carsten Bak Matthiesen, som han har kendt personligt i mange år, idéen til at samle støttekroner ind med romkugler.

I fire uger har rytterne tilknyttet Cykelnerven solgt æsker med romkugler til deres venner og bekendte. Æskerne er en luksusblanding, hvor 50 kroner af den fulde pris på 185 kroner går til Scleroseforeningen.

- Og så i fredags trak vi en streg i sandet, og så kiggede vi ned i regnearket og så "hold nu kæft, det blev til mange", siger Rene Bech Andersen.

På de fire uger var det lykkedes rytterne at sælge 2858 æsker, og dermed kan Cykelnerven nu donere 142.900 kroner til støtte for scleroseramte.

Rene Bech Andersen er begejstret for, at Cykelnerven ved hjælp af romkuglerne nu kan give et så stort beløb til Scleroseforeningen.

- Jeg synes, det er helt vildt. Vi havde slet ikke troet på, det kunne blive til så meget, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Stærk kvinde fylder 80 år

Annonce