Annonce
Melfar Posten

Ny souschef på redaktionen

Sofie Ejlskov Hugger er ny souschef på redaktionen i Havnegade. Foto: Mia Harm Madsen
29-årige Sofie Ejlskov Hugger er ny souschef på Middelfart-redaktionen. Dermed får læserne “en gammel kending” i spalterne - og en journalist, der har masser af mod på at møde læserne ansigt til ansigt.
Annonce

Nordvestfyn: Hun er allerede i gang ved tasterne, Middelfart-redaktionens nye souschef Sofie Ejlskov Hugger. For den 29-årige journalist har ikke brug for den store introduktion for at komme i gang med arbejdet. Sofie Ejlskov Hugger har nemlig tidligere været en del af holdet ved Lillebælt. Først som praktikant, siden som vikar og senest som projekt-journalist med ansvar for læsermøder - en disciplin, som redaktionen fortsat ønsker at bruge mange kræfter på, og som Sofie Ejlskov Hugger bliver en drivkraft i forhold til.

Nu kan Sofie Ejlskov Hugger dermed fortsætte det arbejde, hun var med til at sætte i gang under avisens RYK-projekt.

Den nye souschef brænder for konstruktiv journalistik og ikke mindst det direkte møde med læserne, som redaktionen har praktiseret med flere kampagner og events.

Siden Sofie Ejlskov Hugger forlod redaktionen i januar, har hun arbejdet med at udrulle erfaringerne fra Middelfart til Fyens Stiftstidendes andre lokalredaktioner, og i forbindelse med coronakrisen har hun stået i spidsen for avisens “Sæt pris på den by”-projekt samt “Spørg om corona”.

Sofie Ejlskov Hugger overtager souschefstillingen fra Daniel Kofoed, der nu er avisens redaktør i Assens. Hun vil i de kommende måneder fungere som daglig leder på Middelfart-redaktionen i et tæt samarbejde med redaktør Jan Bonde, der fortsætter på posten, men samtidig skal løse en del opgaver i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce