Annonce
Melfar Posten

Ny topchef i Østergaard-milliardkoncern: - Det er en drengedrøm

Jens Christian Tangbæk har blandt andet tidligere arbejdet som regionsdirektør i Danske Bank, hvor han havde ansvaret for 120 medarbejdere fordelt på fire finanssektorer. Foto: Privatfoto
- Jeg er begejstret over at få en så tung spiller fra den finansielle verden med på vores hold, skriver den administrerende direktør i Selected Car Group om den nye kommercielle direktør.

Nordvestfyn: Den 1. august tiltræder Jens Christian Tangbæk som kommerciel direktør i Selected Car Group. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en

stilling som investeringsdirektør i Danske Bank og har mange års erfaring med udvikling af investeringsområdet inden for private banking. Blandt andet har han arbejdet hos Jyske Bank og Sydbank, hvor han har arbejdet tæt med bankernes mest formuende kunder.

Annonce

Det er erfaringer og kompetencer, han fremover kan bruge hos Selected Car Group.

- Selected Car Group står overfor et stort vækstpotentiale, som jeg glæder mig til at være med til at drive fremad. Det er et virkelig stærkt team, jeg kommer til at arbejde med, og sammen skal vi udvikle de særlige events og kundeaktiviteter, som understøtter oplevelsen af at være kunde hos os, skriver Jens Tangbæk i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Og så bliver jeg nødt til at sige, at det er en drengedrøm at få lov at udleve min passion for biler professionelt og samtidig blive en del af Selfinvest-koncernen, som jeg beundrer efter mine mange år i den finansielle sektor.

Selected Car Group

Selected Car Group er en del af Selfinvest, som også rummer USTC-gruppen, der er repræsenteret i mere end 30 lande via koncernens aktiviteter inden for olie og energi, shipping og logistik, rederi, risk-management og it. I dag består den familieejede Østergaard-koncern af velkendte virksomheder som Bunker Holding, SDK FREJA, Uni-Tankers, Unit IT og Selected Car Group og har på verdensplan 130 kontorer og mere end 3.500 medarbejdere.

Koncernen, der siden 1981 har haft hovedkontor i Middelfart, har en egenkapital på 5 milliarder kroner og omsatte i seneste regnskabsår for 77 milliarder kroner. Selfinvest ejes i dag af Torben Østergaard og hans to døtre Nina Østergaard Borris og Mia Østergaard Nielsen.

Når Jens Christian Tangbæk tiltræder den nye stilling, træder han ind i Selected Car Groups direktion og får ansvaret for Selected Car Groups vækststrategi inden for de tre forretningsben, der inkluderer leasing-, investerings- og unikke samlerbiler fra nogle af verdens førende og mest anerkendte bilproducenter.


Jeg er begejstret over at få en så tung spiller fra den finansielle verden med på vores hold.

Ulrik Larsen


Administrerende direktør i Selected Car Gruop Ulrik Larsen glæder sig til at byde den nye erfarne mand velkommen.

- Jeg er begejstret over at få en så tung spiller fra den finansielle verden med på vores hold. Jens Christian Tangbæk har opbygget og ledet salgsorganisationen i henholdsvis Jyske Bank og Danske Bank og arbejdet med synergier på tværs af salgskontorer og forretningsenheder, skriver han og uddyber, at det er kompetencer, der matcher målet om at binde kontorerne i Middelfart, Køge og København tættere sammen.

- Desuden har han et indgående kendskab til vores kundesegmenter, hvilket gør ham til en oplagt profil for os, skriver han om den nye kommercielle direktør.

Selected Car Group omsætter årligt for 750 millioner kroner.

Jens Christian Tangbæk har blandt andet tidligere arbejdet som regionsdirektør i Danske Bank, hvor han havde ansvaret for 120 medarbejdere fordelt på fire finanssektorer. Foto: Privatfoto
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce