Annonce
Melfar Posten

Nye ejere: Ejby-tandlæger åbner for flere klienter

Mie og Thomas Lehm overtager klinikken i midten af næste måned. Foto: Mia Harm Madsen
Tandlæge Edward Buss går på pension og overlader klinikken til Middelfart-tandlægerne Thomas og Mie Lehm, der i forvejen driver Tandlægerne ved Nytorv.
Annonce

Ejby: Der kommer nye øjne på tænderne i Ejby i midten af næste måned. Tandlæge Edward Buss trækker stikket fra klinikken og går på pension. Eller det vil sige, at han fremover vil arbejde to-tre dage om ugen i specialtandplejen i Odense Kommune, men det betyder alligevel, at han ikke mere er at finde i den klinik, hvor han første gang satte sine ben i 1990.

Heldigvis står der nye kræfter klar til at overtage. Thomas og Mie Lehm fra Tandlægerne ved Nytorv i Middelfart overtager klinikken og tilfører nye kræfter. Fremover vil der være tre-fire tandklinikassistenter tilknyttet i hverdagene, og Thomas Lehm selv vil komme og lave fyldninger og implantater.

Klinikken tilbyder også almindelige undersøgelser, og der vil være mulighed for at få tider frem til klokken 18.

Annonce

Tager nye patienter

- Det skal være jordnært, som det altid har været her, men vi vil nu tage nye patienter ind. Det har der ellers været lukket for i flere år, siger Thomas Lehm.

Klinikken har lige nu 1500 patienter tilknyttet, og skulle det vælte ind med nye, så er der mulighed for at udvide klinikken, fortæller Thomas Lehm.

Bygningen er tilmed handicapvenlig. Efter en brand blev bygningen bygget op fra bunden, og her er der både tænkt i handicapadgang og mulighed for at lave flere klinikker i en mulig kommende udvidelse.

Den 15. april er det dermed Thomas og Mie Lehm, der har overtaget klinikken på Nørregade 33 i Ejby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce