Annonce
Melfar Posten

Nye strikkecaféer på bibliotekerne

Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen
Annonce

Nordvestfyn: Der er desværre så meget, man ikke kan i disse coronatider – men håndarbejde er én af de ting, man kan pusle med både alene derhjemme og ude i selskab med andre, når man blot husker at holde afstand.

På Ejby Bibliotek er der strikkecafé den første tirsdag i hver måned fra januar til juni klokken 18.30-20.30. Første gang er tirsdag den 5. januar.

På biblioteket på KulturØen strikkes der den anden onsdag i måneden fra januar til juni klokken 10-12. Første gang er onsdag den 13. januar.

På Nørre Aaby Bibliotek er det den sidste torsdag i hver måned fra januar til maj klokken 14-16, der strikkes. Første gang er torsdag den 28. januar.

Caféerne er åbne for strikkere i alle aldre og på alle niveauer, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Biblioteket sørger hver gang for, at der er kaffe på kanden.

Det er gratis at deltage i strikkecaféerne, men det er nødvendigt at have billet. Bestil på www.middelfartbibliotek.dk eller ved henvendelse på dit lokale bibliotek.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce