Annonce
Melfar Posten

Nyt galleri: Oscar og vennerne åbner første udstilling

Vivi Linnemann udstiller i Oscar & Friends. Foto: Ole Friis Nielsen
Annonce
Middelfart: Nyt galleri åbner dørene for første gang torsdag, og her er der hele fire kunstnere at gå på opdagelse i. Det er Oscar & Friends Art Gallery, der åbner dørene i Søndergade 65. Udstillingen varer kun tre dage, fra den 11. juni til den 13, hvorefter den bliver afløst af en ny udstilling i næste uge.
Til denne åbningsudstilling er det værker af den visuelle artist, Frank Franzen, installationskunstner Vivi Linnemann, fotograf Charlotte Pandorf og kunstner og galleriejer Per Oscar Jensen, du kan få at se.
Vivi Linnemann kommer fra Aalborg, men bor i dag i Schweiz.
Vivi Linnemann har arbejdet bredt med video, digital illustration, maleri, collage og ikke mindst forskellige former for skulpturelle værker og installationer, hvor det abstrakte med en slags fortællende strukturer er i fokus.
Annonce

Indrammede tegninger

Visuel artist Frank Franzen har otte indrammede tegninger med til udstillingen i Søndergade. Alle tager de udgangspunkt i begivenheder, der har præget verden. Hertil kommer to "kigkasser", hvor beskueren selv kan få lov at se "rumfortællinger". Desuden udstiller han UV-prints på papir, som viser visse udsnit af kigkasserne.
Kunstner Frank Franzen udstiller bland andet "kigkasser" i det nyåbnede galleri Oscar & Friends Art Gallery. Foto: Frank Franzen
Annonce

Mørke fotos og sofaer

Fotograf Charlotte Pandorf bidrager også til udstillingen med mørke fotografier, der skildrer den omgivende verden. Hendes fortælling tager afsæt i hverdagens mange indtryk med svagt genkendelige skygger af udviskede figurer, reflekterende flader, mennesker i bevægelse, urolige spejlinger, lysende punkter og streger.
Også Per Oscar Jensen selv udstiller på denne første udstilling i eget galleri.
Jensens malerier og akvareller er opbygget af genkendelige, fragmenterede, dagligdags genstande, som for eksempel stole, bilvrag og sofaer.  Han benytter skyggeagtige personer, som betragter omverdenen, personer som bevæger sig gennem rummet, personer som bevæger sig ud af billedfladen, lysreflekser med et fysisk nærvær, frit svævende genstande i halvabstrakte rum, tekst-brudstykker som løsrevne associationer i den kompositoriske opbygning.
Udstillingen åbner 11. juni og varer til lørdag den 13,.juni. Alle dage er der åbent imellem klokken 11 og 17.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce