Annonce
Melfar Posten

Nyt havecenter åbnet: - Der var sort af mennesker

Så skal der handles blomster. Kirsten Albertsen (t.h.) og Tove Hansen (t.v.) havde indkøbsvognen fuld. Foto: Daniel Kofoed.
Havecentret Sommer-blomster.dk er rykket fra Fredericia til Middelfart, og det fik ifølge gartneren bag en god opbakning fra de lokale på åbningsdagen.
Annonce

Middelfart/Fredericia: Vennepar fra Fredericia og Odense satser stort på et nyt havecenter i det lukkede Gartneri Hyllehøj på Assensvej i Middelfart.

Lørdag havde havecentret Sommer-blomster.dk første åbningsdag i det 2500 kvadratmeter store drivhus, efter venneparret er rykket fra en lukket hal på Fuglsangs Alle i Fredericia.

Og gartner Jens Juel Larsen indrømmer, at han forinden har haft ganske mange sommerfugle i maven.

Men han er fuld af fortrøstning efter første dag på de mange nye kvadratmeter.

- Det har gået helt fantastisk. Du skulle have været her i formiddags. Der var sort af mennesker, fortæller gartneren, der har tre- eller firdoblet antallet af blomster og planter i forhold til de tidligere lokaler i Fredericia.

Sommer-blomster.dk holder åbent på Assensvej hver dag de næste 2,5 måned: Hverdage fra 10 til 17 og lørdag, søn- og helligdage fra 9 til 16.

Der var travlt ved kasseapparatet lørdag i Middelfarts nye havecenter. Foto: Daniel Kofoed.

Havecentret lejer sig ind i det lukkede Gartneri Hyllehøj, hvor senest Danmarks største tulipangartner, Leif Larsen, har huseret. Før det hans bror og kone, Erik og Rie Larsen, der sidste år solgte ejendommen.

Gartner Jens Juel Larsen fortæller da også, at en del af kunderne på første dag glæder sig over, at der nu igen er liv i drivhusene.

Det gælder også for Kirsten Albertsen og Tove Hansen, der har vognen fuld af alle mulige forskellige slags blomster.

- Vi er vant til at handle her, så vi er glade for, det er åbent igen, fortæller Kirsten Albertsen.

- Ja, vi er lykkelige, supplerer Tove Hansen.

Gartner Jens Juel Larsen driver havecentret i samarbejde med sin kone og vennepar fra Fredericia. De har drevet forretning sammen i en lille håndfuld år og har kendt hinanden i en årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce