Annonce
Melfar Posten

Hindsgavl eller Staurby Skov? Opdagelsestur er klar til vinterferien

Hindsgavl Slot. Arkivfoto: Micahel Bager
Annonce

Hindgavl/Staurby: Vil du ud at nyde naturen i vinterferien? Så skal du måske en tur forbi skovene i Hindsgavl og Staurby.

Her har Orienteringsklubben Melfar nemlig sat foldere op, der inviterer dig på en spændende tur i skoven. Du kan finde folderne i holderne på skovenes parkeringspladser, og alle er velkomne til tage en med på tur. I folderen er både en forklaring og et kort over de forskellige poster, som i skovene har form som stolper med orienteringsklubbens skilte på.

Med kortet kan du hele tiden se, hvor du er, og posterne giver jævnligt en kvittering på, at du er på rette vej. Måske du endda bliver ført til steder, du aldrig har været før.

På kortet kan du se alle de forskellige poster, men hvis du vil have et forslag til en konkret rute, kan du besøge orienteringsklubbens hjemmeside, www.ok-melfar.dk. Herfra kan du gratis printe et kort med særlige ruter.

Hvis du er interesseret i skoven, dens bevoksning eller historie, er der særligt på posterne i Staurby Skov en lille fortælling om hvert sted. Der står en forklaring i folderen om, hvordan man lytter til fortællingerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce