Annonce
Melfar Posten

Orienteringsløbere hiver medaljer hjem til Middelfart

Løberne fra OK Melfar kunne tage glade hjem fra DM i Sorø. Medaljerne bliver dog eftersendt med posten, da der grundet corona ikke var nogen præmieoverrækkelse. Foto: Ok Melfar
Guld, sølv og bronze. O-løberne fra OK Melfar sikrede medaljer i alle farver ved DM i Sorø.

Middelfart: Mens mange andre mesterskaber ikke kan afvikles i øjeblikket, har man inden for orienteringsløb fundet en måde, der har gjort, at løberne fra OK Melfar kunne deltage i DM Ultralang i Sorø for nylig.

10 løbere fra OK Melfar drog derfor til skovene omkring Sorø for at dyste om medaljerne.

Uden stævneplads eller starttider fordelt over en hel dag fik løberne lov at deltage på denne coronasikre måde.

Som navnet Ultralang indikerer, er det orienteringssportens længste distance, der blev konkurreret i.

Afhængig af aldersgruppen var vindertiderne vurderet til at være på mellem 45 minutter for de yngste og ældste grupper, mens aldersgrupperne mellem 20 og 50 år havde vindertider mellem 1,5 og to timer.

Første guld til August Gabs

OK Melfars Herre 16-løber August Gabs vandt i Sorø sit første individuelle mesterskab. Den 13,4 km lange rute blev tilbagelagt i 1 time og 17 minutter. Det var små to minutter hurtigere end sølvmedaljøren fra Kolding OK.

Den anden guldmedalje gik til en mere erfaren OK Melfar-løber.

Hedvig Valbjørn Gydesen løb i klassen D20 mod solide konkurrenter og kolleger fra Landsholdsgruppen. Hun brugte 1 time og 17 minutter på den i fugleflugt 13,6 km lange distance.

Også to bronzemedaljer kunne holdet hive med hjem til Middelfart

Den ene blev vundet af 14-årige Magnus Lindahl i klassen H14. Han brugte 64,05 minutter på de 9,1 km.

I Eliteklassen H21 lykkedes det for OK Melfars Henrik Rindom Knudsen at vinde bronze efter en strabadserende tur på 26,4 km i Sorø Sønderskov. Efter 2 timer og 30 minutters løb kunne han kalde sig bronzemedaljør ved DM Ultralang.

Coronaen fik også sat en stopper for præmieoverrækkelsen, men medaljerne bliver eftersendt til OK Melfar, der ved en senere lejlighed deler dem ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce