Annonce
Melfar Posten

Over halvvejs: Anna Pippi snart på vej mod sin største drøm om at kunne gå

Inden længe håber Kathja Kingo og hendes mand Johnny Michelsen, at deres datter kan gå uden hjælp fra dem eller rollatoren Marcy. Foto: Kathja Kingo
Indsamlingen til Anna Pippi Kingo Michelsen har nu nået en milepæl, som betyder, at hendes forældre er gået i gang med den sidste planlægning inden operationen, som skal få Anna Pippi Kingo Michelsen til at gå, kan sættes i gang.

Middelfart: - Vores mål var jo at nå hertil, så at det er lykkedes på så kort tid, havde vi slet ikke turdet drømme om. Vi er så taknemmelige for den store støtte. Og hvis de ringer og siger, vi kan tage afsted til USA om en uge, så gør vi det. Vi er klar.

Sådan lyder, det fra Kathja Kingo, der er mor til seksårige Anna Pippi Kingo Michelsen.

I slutningen af november kunne avisen fortælle om, hvordan naboer til Anna Pippi Kingo Michelsen havde startet en indsamling, så hendes største ønske om at kunne gå kunne blive opfyldt.

Annonce

Vi kan ikke rigtig planlægge mere lige nu, så vi står lidt i et limbo, hvor vi er halvt på vej til USA og halvt herhjemme

Kathja Kingo, mor til Anna Pippi Kingo Michelsen

Anna Pippi Kingo Michelsen er nemlig født med en spasticitet i sine ben, som gør, at hun kun kan gå med støtte fra sin trofaste ven, rollatoren Marcy, eller med sine forældre i hænderne.

Og det er den spasticitet, som kan fjernes ved hjælp af en operation, som hun er blevet godkendt til i St. Louis i USA.

En operation, der rykker tættere og tættere på i takt med, at flere og flere har valgt at støtte indsamlingen, som familiens naboer har startet.

Over halvvejs

På bare små to måneder er der blevet samlet 431.624 kroner ind, som betyder, at familien nu har sat gang i alle forberedelserne til operationen.

- Vi er nået dertil nu, hvor vi skal have snakket med hospitalet i USA om, hvad der skal ske og hvornår vi kan forvente, hun kan blive opereret. Og når det ligger fast, skal vi have booket fly og hotel. Vi kan ikke rigtig planlægge mere lige nu, så vi står lidt i et limbo, hvor vi er halvt på vej til USA og halvt herhjemme, fortæller Kathja Kingo, der så småt har været ved at forberede sin datter på den lange rejse.

- Vi har ikke snakket med Anna Pippi fyldestgørende om operationen, men hun ved, at hun skal ud på en lang rejse, hvor der er nogle læger, der skal hjælpe hende med at komme til at gå. Men lige nu sker der også meget andet i hendes liv, hvor hun har holdt jul, fødselsdag og tabt sin første fortand, så hun koncentrerer sig mest om, at hun kan få sin iPad med på flyet, lyder det fra Kathja Kingo.

Annonce

En celebrity

Men selv om Anna Pippi Kingo Michelsen endnu ikke er helt klar over, hvad der venter hende i USA, har hun lagt mærke til, at hun er blevet et kendt ansigt i lokalområdet. Når først hun og familien bevæger sig rundt i byen, kan de nemlig ikke undgå at blive hilst på med positive kommentarer fra middelfarterne.

- Hun er blevet en lille celebrity uden at vide det. Alle er kommet på fornavn med Anna Pippi, stopper op og spørger til hende eller ønsker hende held og lykke med operationen, så det bliver rigtig dejligt, når vi kan sætte en dato på, hvornår operationen skal finde sted, for vi ved slet ikke, hvordan vi skal sige tak til alle de mennesker, der har doneret penge til indsamlingen.

Sidder man med et ønske om at støtte indsamlingen til Anna Pippi, kan man sende penge til mobilepay nummer 93807577 eller til kontonummer 0755 3232701047.

Indsamlingen er godkendt af Indsamlingsnævnet.

Annonce
Melfar Posten

Skatere vil have plads på ny marina: Nu går jagten på penge til udendørs og indendørs baner i gang

Annonce
Melfar Posten

Nytårskoncert med Vokalgruppen Fontana i Asperup kirke

Annonce
Melfar Posten

Nytårsjazz i Ejby Kirke

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Spar Nord sætter lys på Middelfart i nyt handelskoncept: - Selvom vi flytter, vil vi gerne byen

Melfar Posten

Skolebørn fikser deres egne cykler i nyåbnet værksted: - Vi vil gerne have, at vores elever bliver selvhjulpne

Melfar Posten

Stressramte Hanne kom ovenpå igen med urgammel bevægelsesform: - Jeg var ikke kommet igennem det uden

Melfar Posten

Ingelise er guld værd for beboerne på Egebo: - Det er jo bare noget, jeg gør

Melfar Posten

Stor nytårskoncert klar til at slå dørene op trods restriktioner

Melfar Posten

Ung præst vender næsen hjemad: - Jeg glæder mig til at slå rod med min kone og børn

Melfar Posten

Trygfonden drysser penge ned over Nordvestfyn: Her lander de

Melfar Posten

Mens varmepriserne er eksploderet flere steder i landet: Nordvestfynske fjernvarmekunder får holdt prisen i ro

Annonce