Annonce
Melfar Posten

Overdrager sin klinik: Anja Rasmussen har fået arbejde som togfører ved DSB

Anja Rasmussen har mere end 20 års erfaring som statsautoriseret fodterapeut, nu har hun valgt at skifte til en helt anden branche. Foto: Søren Gottwald

Middelfart: Den 1. august overtager Vasegårdens Klinikker fodterapeut Anja Rasmussens klinik på adressen Teglgårdsparken 100.

Det fortæller Vasegårdens Klinikker og Anja Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Der er utrolig mange nye krav til vores fag, som skal implementeres i den kommende tid, så det passer fint, at jeg kan give dette arbejde videre til de kommende ejere af klinikken, fortæller Anja Rasmussen og tilføjer:

- Jeg har været meget glad for mit fag som fodterapeut, min klinik og mine patienter, og jeg vil gerne takke alle mine patienter for et godt samarbejde, men det er tid til at prøve noget nyt.

Fremover skal Anja Rasmussen arbejde som togfører ved DSB. Hun åbnede klinikken i Teglgårdsparken i februar 2019. Tidligere har hun arbejdet for Vasegårdens Klinikker i 10 år.

Det bliver statsautoriseret fodterapeut Gitte Bertelsen, der tidligere har arbejdet i Vejle, som klienterne fra 1. august vil møde i Teglgårdsparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce