Annonce
Melfar Posten

Overvejer du sejlads? Kom til informationsmøde på Middelfart Sejlerskole

Middelfart Sejlerskole inviterer til informationsmøde 22. juni. Foto: Middelfart Sejlerskole
Annonce

Middelfart: Middelfart Sejlerskole inviterer til informationsmøde i Middelfart Sejlklubs lokaler på Middelfart Marina, Østre Hougvej 112, mandag 22. juni klokken 19.

Her kan du høre om, hvad sejlerskolen kan tilbyde. Du kan se bådene og høre om, hvordan det er at være en del af sejlerskolen fra elever, som allerede har prøvet at være med et eller flere år. Du kan tilmelde dig sejlerskolen, som sejler hver mandag aften i sæsonen. Og der er mulighed for at arrangere en prøvesejlads for de, som er usikre på, om det er noget for dem, fortæller formand for sejlerskolen Benny Møller.

Sejlerskolen er en del af Middelfart Sejlklub og sejler i 37 fods sejlbåde af typen DS37 Matchracer. Den følger Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole og bruger undervisningsmaterialer herfra. Sejlerskolen og instruktørerne sørger for sikkerhedsudstyr, og du kan låne en redningsvest, indtil du ved, om du vil sejle. Der er et begrænset antal både og dermed pladser.

Tilmelding til informationsmødet er ikke nødvendig, og deltagerne bliver delt op, hvis der skulle komme mere end 50. Samtidig bliver anbefalingerne om afstand og hygiejne overholdt.

Der er mulighed for at tage et duelighedsbevis for dem, som skulle ønske det.

Yderligere information kan fås hos formand for sejlerskolen Benny på tlf. 24 63 26 46 eller hos instruktør Betina Bay Frandsen, tlf. 25 46 64 41.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce