Annonce
Melfar Posten

På tur med katten

Carina Andreasen, Brenderup: Ja, jeg går tur med en kat. Og ja, det ser åndssvagt ud. Men med PTSD har jegtendens til at forskanse mig indenfor. Nogen har socialhunde, jeg har ensocialkat. Og det gør de mørke dage lidt lysere.
Ugens fotovinder har taget et billede af sin kat i snor. Og det er der en helt særlig grund til. Tillykke til Carina Andreasen - og tak for de gode bidrag til konkurrencen til alle.
Annonce

Fotovinder: I denne uge er det en kat i snor, der vinder ugens konkurrence. Billedet er ikke i sig selv stor kunst, men den korte historie bag er et dejligt vidnesbyrd om, hvad dyr og mennesker kan få ud af hinandens selskab. Så tillykke til Carina Andreasen og den tålmodige kat.

Britta Bay Pedersen: Speedway i Fjelsted har givet min søn en masse gode oplevelser og nyevenner. Taget efter et løb et andet sted i Danmark.
Annonce

#VoresMiddelfart

Vi på Melfar Posten kårer hvert uge det bedste billede blandt de indsendte, og du kan nå at være med i næste uge.

Send dit billede af Middelfart og vær med i konkurrencen om at vinde to biografbilletter inklusiv popcorn og sodavand. Melfar Posten kårer hver mandag en vinder blandt den tidligere uges indsendte billeder, og vinderen får billetter til en tur i biffen.

Send os et billede af, hvad #VoresMiddelfart kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i kommunen. Der er ingen begrænsninger, og hver mandag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder. Vinderen får direkte besked.

Annonce

Sådan gør du:

Du kan sende ind til Baglandet via platformen https://www.indieframe.com/create-account-fyens , hvor du enten kan oprette dig som bruger via hjemmesiden eller ved at downloade IndieFrame-appen via Google Play eller Appstore.

Du kan også sende en sms via Baglandet til 26 49 76 28 eller en mail til 5500@baglandet.nu

Når du sender dit billede afsted til os, skal du huske at skrive din mailadresse, så vi kan sende biobilletterne til dig, hvis du vinder.

Du meget gerne fortælle, hvor dit billede er taget og hvorfor du har valgt netop det.

Jeg tog dette billede forleden aften.Det er svanerne som de sidste år har taget ophold i den lille sø overfor DinexSvanemor ligger fast på reden og ruger og vogter, mens svanefar holder øjemed det hele. Når jeg parkerer bilen for at fodre dem, er svanefar ikke længeom at “svømme” mig i møde - svanemor får lidt brød ned, som hun kan nå frareden
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce