Annonce
Melfar Posten

Plads til både krydser og Kandis i Nørre Aaby

Mogens Rosenvang er blandt arrangørerne af koncerterne med Kandis og Sigurd Barrett i Vestfynshallerne 5. juni, hvor der også holdes folketingsvalg samme sted. Der er plads til både musik og meninger i hallen den dag, mener han, og derfor har han fået fremstillet "valgplakater" med de to orkestre. Han havde endda medbragt sin egen "lygtepæl" til fotograferingen i rådhusets foyer, hvor stabschef og valggeneral Martin Albertsen tog imod. Foto: Jan Bonde
En planlagt koncertdag med Kandis og Sigurd Barrett i Vestfynshallerne kolliderer med folketingsvalget. Men der er fin plads til begge dele, og står det til arrangørerne af koncerterne, så skal stemme først og bruge stemmen bagefter. Valggeneral Martin Albertsen fra Middelfart Kommune opfordrer folk til at lade bilen blive hjemme.
Annonce

Nørre Aaby: Det hele bimler og bamler i Nørre Aaby 5. juni. Byens efterskoler har for længst arrangeret grundslovsfest med aktiviteter i Tusindårslegeparken og i Vestfynshallerne har en gruppe lokale på tværs af flere foreninger lagt op til koncert med Kandis og Sigurt Barrett. Og nu er der så kommet et folketingsvalg oveni.

Men Mogens Rosenvang fra koncertgruppen er en glad mand.

- Jeg har hørt, at kun én person udover Lars Løkke Rasmussen kendte til valgdatoen. Og alle har troet, at der var hans kone. Men i virkeligheden var det mig, siger Rosenvang skæmtende.

Han har nemlig lovet at fylde Vestfynshallerne 5. juni, og da stemmeprocenten plejer at ligge på den gode side af 80 procent, så kan han formentlig holde det "valgløfte".

- Vi vælger i hvert fald at se meget positivt på det her. Og så adskiller vi adgangen til de to arrangementer. Indgang til valghandlingen bliver fra den nuværende hovedindgang, mens vi bruger indgangen til den gamle hal til koncerterne, siger Mogens Rosenvang.

Annonce

Medbringer egen lygtepæl

Som lokal verdenspresse stiller avisen sig naturligvis til rådighed for at formidle historien. Men valggeneral Martin Albertsens kalender tillader ikke en tur til Nørre Aaby, og derfor er Mogens Rosenvang med stor ildhu mødt op til fotografering i rådhusets foyer - medbringende egen "lygtepæl" og "valgplakater".

- Stem på Kandis eller Sigurd og få en herlig dag i Vestfynshallerne. Og deltag i folketingsvalget. Der er plads til begge dele, siger han.

Netop det med pladsen har valggeneral Martin Albertsen et indspark til.

- Jeg vil gerne opfordre folk til enten at gå eller cykle op for at stemme, hvis det er muligt. Med koncerterne og valget samtidig bliver der nemlig kamp om p-pladserne. Vi skal som valgafvikler tilbyde nogle p-pladser, og det arbejder vi på at gøre lige nu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce