Annonce
Melfar Posten

Podcast med Viktor og Victor: - Jeg vil have min aske spredt i Fakta

Navnebrødrene Viktor Lindegaard (t.h.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) er klar med endnu en podcastepisode. Foto: Peter Leth-Larsen.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Førstehjælpsundervisning, hjertestartere, marsvinets dag, hvor en pighaj blev dissekeret, legoudstilling og meget mere.

Podcastduoen Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er klar med endnu en episode af "Ugen med Viktor og Victor", hvor de giver det største skulderklap til Bjarne Poulsen, der kan fejre 10 år som ejer af værtshuset Kolibrien.

Værtshusholderen fortæller, at Kolibrien er meget andet end at "drikke sig en pæl i hovedet", og han arrangerer ludosøndage, biografture og er med til begravelser, når kunderne skal herfra.

Navnebrødrene har selv besøgt stedet og blandt andet sunget karaoke.

- Ærlig talt, så er der et lidt andet aldersniveau på Kolibrien end på Temabar. Det er sgu da meget smukt, siger Viktor Lindegaard, mens Victor Kronborg Tørnæs mindes, at han har været til en mindehøjtidelighed på Guldkronen, da en af stamkunderne gik bort.

Derefter går snakken om, hvordan værtshusene tager afsked med sine kunder:

- Jeg handler tit i Fakta. Det kan være, jeg skal ansøge om at få spredt min aske i mad- og vinafdelingen eller delikatessen. Det er måske at tage den for langt ud, følger Viktor Lindegaard op.

Også EU-valget, lokale fodboldresultater, et større pengebeløb glemt i en hæveautomat i Kvickly og andet bliver vendt og drejet.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce