Annonce
Melfar Posten

Podcast: Viktor og Victor boykotter Kvickly og lægger sig ud med bundhold i Nørre Aaby

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er klar med endnu en podcast om ugen i Middelfart set fra deres hverdag. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Nordvestfyn: Melfar Postens podcastduo Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er i denne uge i luften med en udsendelse, hvor de både med et glimt i øjet boykotter Kvickly i Middelfart og ikke mindst er ude efter fodboldspillerne i Nørre Aaby, der i øjeblikket taber den ene kamp efter den anden.

- Bundholdet Nørre Aaby IK (NIK) taber for 11. gang i træk, udbryder Viktor Lindegaard, mens han bladrer i ugens Melfar Posten.

- Det gør ondt i sjælen, fordi jeg har selv spillet i NIK, men jeg kan også nikke genkendende til resultaterne, følger Victor Kronborg Tørnæs op, hvorefter makkerparret blandt andet gransker målscoren på 14-54.

Podcastduoen kommer desuden blandt flere emner rundt om en personlig kontaktannonce, hvor en "aktiv dame" søger en kæreste/ven på 65-70 år, ugens problem og det kommende folketingsvalg.

Også Frederik Gøhns elscooterforretning i Nørre Aaby bliver vendt og drejet.

Hør mere om, hvorfor makkerparret boykotter Kvickly og alt det andet i podcasten i forbindelse med denne artikel.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes (tilgængelig indenfor få dage, red.), Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce