Annonce
Melfar Posten

Præsidentkæden skiftede hænder i Middelfart Rotary Klub

Afgående præsident for Middelfart Rotary Klub Thomas Thrane overrækker præsidentkæden til Hans Møller Kvindebjerg Hansen. Privatfoto
Annonce

Middelfart: Der er en ny mand på posten som præsident i Middelfart Rotary Klub.

Den nye præsident er Hans Møller Kvindebjerg Hansen, der ved en mindre ceremoni fik præsidentkæden overrakt af den afgående, Thomas Thrane.

Den nye præsident skriver i en pressemeddelelse, at Middelfart Rotary Klub i den kommende tid vil sætte fokus på coronasituationen, og at der allerede er sat gang i en større undersøgelse af, hvordan lokale virksomheder har klaret skærene indtil videre.

Selvom situationen har været anderledes, mener Hans Møller Kvindebjerg Hansen, at det er vigtigt at se på de mere positive, afledte effekter.

- Vi skal selvfølgelig ikke se bort fra, at coronanedlukningen har været en udfordrende tid for mange. Men vores pointe er, at vi skal huske de positive og konstruktive rutiner, metoder og løsninger, som vi med fordel kan bringe med os videre. Vi skal holde fast i læringen, så vi er bedre rustet til de udfordringer, vi møder fremover, skriver han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce