Annonce
Melfar Posten

Premiere torsdag: 40 elever opfører musical på Strib Skole

Middelfart Musikskole har premiere torsdag på forestillingen "Mellem Døden". Foto: Middelfart Musikskole
Annonce

Middelfart: Middelfart Musikskole opfører i disse dage musicalen “Mellem Døden", der handler om at miste og genfinde.

Det sker i hallen ved Strib Skole, hvor 40 elever i alderen 13 til 19 år medvirker. Eleverne er ligeligt fordelt mellem det store musical-orkester og musical-ensemblet af skuespillere, sangere og dansere. Forestillingerne er resultatet af et intenst prøveforløb siden sommerferien, hvor alle involverede grupper har øvet hver for sig, inden det hele er sat sammen op til premieren og forestillingerne i Strib.

Musikken i forestillingen er fra nogle af tidens største og mest omtalte musicals.

- Der skrives og produceres musical i disse år af en kvalitet som aldrig tidligere. Vi er glade for, at kunne give publikum en smagsprøve på, hvor godt det gøres på de engelske og amerikanske musicalscener. Og vi er utroligt stolte over det niveau, vores gruppe af unge musikere og deltagere fremfører det på, siger Morten Andersen, musikskoleleder.

Forestillingen handler om Amy og Anna, der er unge og forelskede. Tragedien rammer, og Anna dør pludseligt. Amy er dog ikke klar til at give op, og guderne giver derfor Amy chancen for at drage på en odysse til dødsriget for at vinde Anna tilbage. På sin farefulde færd må hun rejse igennem vand, jord, luft og ild og med hjælp fra naturens ånder undgå de truende farer.

- Forestillingen er som altid også for børn, der vil nyde musik, performance og alle detaljerne omkring dans, scenografi, guder og ånder, siger Morten Andersen.

Forestillingen har premiere torsdag 19. november klokken 19, og der spilles ligeledes fredag 20. november klokken 19 og lørdag den 21. november klokken 15 og 19.

På grund af sikkerheden omkring corona-retningslinjer er der ved forestillingen intet billetsalg i døren, men udelukkende gennem Middelfart Sparekasse og forestillingen ”Mellem Døden”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce