Annonce
Melfar Posten

Professionelle forhindringsløbere i Kauslunde: Farmen dannede rammen om velgørenhedsevent

Lørdag formiddag varmede omkring 40 voksne løbere op til en tur på Farmens forhindringsbane og markerne rundt om. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Lørdag tog Farmen imod masser af løbere, der havde doneret penge til velgørenhed ved at købe billet til dagens event.
Annonce

Kauslunde: - Har nogle glemt at tage trail-sko med? For så er det stakkels jer, lød det fra coach Michael Christensen, mens han satte i alt 40 løbsdeltagere i gang med diverse opvarmningsøvelser på Farmen i Kauslunde lørdag formiddag.

Efter det skulle de ud på et forhindringsløb på og omkring Farmen og stedets forholdsvis nye, store crossfit-bane. Alt sammen til fordel for velgørenhed og en valgfri organisation ud af fem, som deltagerne har sendt penge til ved at købe billet til løbet eller købe merchandise.

Farmen i Kauslunde, der drives af Anita og Nils Skeby, har planer om at sige ja til endnu flere OCR Charity Warrior-events. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

- Lige nu er der samlet 30.000 kroner ind, konstaterede Michael Christensen.

Anita Skeby, der driver "Træning på Farmen" sammen med sin mand, Nils Skeby, havde håbet, at tallet ville lande på 25.000 kroner, og hun glædede sig derfor over det foreløbige resultat.

- Det giver værdi for os at være med til at samle ind til organisationerne, sagde hun.

Annonce

Også børneløb og bootcamp

Hun havde brugt tre dage på at gøre banen klar til løberne, hvoraf flere var professionelle. Formiddagen bød på voksenløbet med opvarmning, hvorefter et børneløb fandt sted om eftermiddagen, og aftenen involverede en fire timer lang bootcamp for de "hardcore".

Programmet ved eventet lørdag lød på Spartan Race/OCR-træning for voksne, Spartan Race/OCR-træning børn og OCR Charity Warrior Bootcamp. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

Normalt tilbyder Anita Skeby en livsstilscamp og almindelig træning på Farmen. Hun fortalte lørdag, at det ikke er sidste gang, hun samarbejder med Michael Christensen og de øvrige coaches om eventet, der havde navnet OCR Charity Warrior.

- Det er også en passion for os. Og jo flere der får øje på Farmen, jo mere får vi også ud af det, sagde hun.

En række virksomheder, herunder Skovgrillen og Føtex i Middelfart, havde hjulpet Farmen med udgifterne.

Der var udsolgt til to ud af tre løb, som Farmen lagde baner til lørdag. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Forfatteraften med Iben Mondrup

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce