Annonce
Melfar Posten

Røde Kors Ferielejren i Nr. Åby gav 85 børn en oplevelse for livet

På Smilets lejr - Røde Kors ferielejr - er der mange forskellige aktiviteter, f.eks piratdag, superhelte skole, trylleskole, eller der gennemføres OL eller rejser ud i verden på en helt særlig måde. Om eftermiddagen er der workshops blandt andet danse-workshop, stilleleg og robotværksted, rodeogris, bungee-run, forhindrings bane mm. Foto: Røde Kors
Annonce

Nr. Aaby: Omkring 85 børn har deltaget i Røde Kors Ferielejre på Vesterdals Efterskole og UngMoo-lejren på Handberg Efterskole i Thyholm. Røde Kors Ferielejren er for de børn og unge, der på grund af økonomiske, sociale eller familiære forhold har et særligt behov for en ferieuge fyldt med gode oplevelser.

Formålet med ferielejren er at skabe et fællesskab, hvor alle deltagere har en værdi præcis som de er. Ferielejrens kerneopgave er at give de deltagende børn en ferieuge fyldt med gode oplevelser, som de ellers ikke ville have fået. Her får børn og unge skulderklap, vilde oplevelser og nye venner i overflod – og dét giver minder for livet for alle, der deltager.

Lejrene blev ledet af Ungdommens Røde Kors, som i løbet af sommeren gennemfører 23 ferielejre. De er frivillige hjælpere, et frivilligt køkkenhold og en frivillig lejrledelse.

Målet for lejrene er at give børn og unge en dejlig ferieuge med masser af opmærksomhed og oplevelser, som børnene kan leve højt på resten af året og fremover. De deltagende børn og unge indstilles af skolerne og kommunale sagsbehandlere i opvækst- og læringsområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tove for altid

Annonce