Annonce
Melfar Posten

Ramadan åbnede et pizzeria: - Det handler om at gå efter det, man vil.

Ramadan Ismail har åbnet Bella Pizza i Middelfart for otte måneder siden. Foto: Zenab Asmail
Ramadan Ismail har åbnet Bella Pizza i Middelfart. Han vidste ikke, at det var det, han drømte om, men nu, hvor han har sin egen forretning, ved han, at hvis man sætter sig noget for, så kan man opnå det.
Annonce

Middelfart: Ramadan Ismail kom til Danmark for fire år siden, i dag er han indehaver i Bella pizza i Middelfart.

Det er aftensmadstid i Middelfart. Bag ved kasseapparatet bliver der råbt: - Har vi en Simon? En Anders?

Ingen svar.

To pizzabakker ryger over på bordet, hvor samlingen af firkantede kasser med uafhentede står på ovnen.

Det er en almindelig hverdagsaften hos Ramadan Ismail i Bella Pizza. Og indenfor er næsten alle siddepladser optaget, mens pizzasultne venter, til det bliver færdigt.

Duften af krydderier af de grillede kyllinger, som drejer om sig selv, er spredt over hele forretningen. Det er en blæsende vintervejr udenfor, regndråberne buldrer mod vinduet. Faktisk er det en flere år gammel drøm for Ramadan Ismail at åbne en butik, som nu er blevet til virkelighed. Ramadan Ismail flyttede til Danmark på grund af borgerkrigen i Syrien.

- Og fordi jeg vil have en god fremtid, det var også en del af grunden til jeg valgte, at rejse væk fra Syrien, fortæller han .

- I 2016 flyttede jeg til Danmark, og den første by, jeg kom til, var Middelfart. Middelfart er en fantastisk by. Her er næsten alt, hvad man kan får brug for, det er også grunden til, at jeg valgte at åbne en butik i gågaden i Middelfart, fortæller Ramadan Ismail.

Ramadan Ismail har altid været god til at lave mad. Nu har han taget det skridtet videre og lever af at lave mad til pizzasultne middelfartere. Foto: Zenab Asmail

Han er meget glad for Middelfart. For ham er det en by, der er rig på natur. Da han var i Syrien, arbejdede han med at plante grøntsager og blomster. For ham er naturen noget af det vigtigste i hans liv og noget, som han slet ikke kan undvære.

Da Ramadan Ismail kom til Danmark, var hans lillebror kommet med ham, de fik et hus tæt på gågaden, og udviklede sig i byen ved at arbejde forskellige jobs, som fx at han arbejde i et pizzeria.

Det interesserede ham, og det var også en del af grunden til, at han købte et pizzeria.

Annonce

Kendt for sin mad

Ramadan Ismail har altid været kendt i sin familie for at lave mad, og han har altid været god til at lave mad. Så derfor valgte han at arbejde for at kunne tjene nok penge til at få åbnet en butik. Hans plan var at, han arbejdede mere på sin fremtid, det var heller ikke planen at åbne et pizzeria, men det kom han så frem til alligevel.

- For otte måneder siden kom der en dag, hvor en af min venners venner tilbød mig at købe hans butik. Butikken var så i forvejen en pizzeria. Jeg gik rundt et par dage og tænkte på det, det har været et svært valg, men det gik, og jeg besluttede mig for at åbne et pizzeria, fortæller Ramadan Ismail.

Ramadan Ismail arbejde i et pizzeria i Middelfart, før at han åbnede sin egen butik. Han var meget interesseret i at lave pizzaer.

Bella Pizza er drevet af Ramadan Ismail. han kom til Danmark for fire år siden. Foto: Zenab Asmail

Grunden til, at han valgte at have butikken i Middelfart, var, at han godt kunne lide folkene i Middelfart. Han synes, at de er gode at snakke med, og nu da de kendte ham, valgte han at få pizzeriaet i Middelfart.

-Det handler om at gå efter det, man vil. I flere år har jeg nu arbejdet for at opnå min ønske, det har været svært, men jeg gjort alt hvad jeg kunne og det er det vigtigste, siger Ramadan Ismail.


Bella Pizza

Ramadan Ismail er 32 år gammel.

Han er fra Syrien og har boet der i 24 år.

For otte måneder siden åbnede Ramadan Ismail sit første pizzeria

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Annonce