Annonce
Melfar Posten

Redaktionen i Middelfart rykker ud - igen: Her kan du møde os

På redaktionens sidste tur ud af huset i december 2019 var vi blandt andet på besøg hos Silkes Nørklerier i Nørre Aaby. Foto: Sofie Secher Karlsen
For fjerde gang rykker Fyens Stiftstidende og Melfar Posten redaktionen væk fra Havnegade og til fem forskellige lokalområder på fem dage.
Annonce

Nordvestfyn: De seneste måneder har coronakrisen ikke spændt ben for, at Fyens Stiftstidende og Melfar Posten har kunnet havne i postkasserne på sædvanlig vis.

Dog har den forbistrede sygdom alt for længe sat en stopper for, at vi har kunnet lave journalistikken så tæt på vores læsere, som vi gerne vil.

Vi trænger til at komme væk fra skrivebordene, ud af redaktionslokalerne - og ud i endnu flere af de gode lokalområder, der findes på Nordvestfyn.

Derfor rykker vi for fjerde gang redaktionen ud i hele uge 26 - fra den 22. til den 26. juni. Her arbejder vi fra fem forskellige steder i løbet af de fem dage. Udover at vi skriver historier fra områderne, holder vi åben redaktion, hvor alle er velkomne til at kigge ind med et tip eller for at få en snak.

Mandag kan du finde os på Middelfart Marina, hvor vi som udgangspunkt slår os ned hos Kajakklubben Strømmen. Det gør vi fra 10 til 17.

Om tirsdagen begiver vi os til Ejby, hvor vi sætter os i madpakkehuset i byparken og håber på godt vejr. Det er også fra 10 til 17.

Onsdag er vi på Naturcenter Hindsgavl i samme tidsrum. Her inviterer vi undervejs til et læsermøde i samarbejde med Middelfart Kommune. Det handler om biodiversitet og kommunens nye strategi, og mødet byder på en gåtur rundt i naturen, hvor der vil være fortælling fra blandt andre naturvejleder Rikke Vesterlund - og gode råd til, hvordan man selv kan sikre biodiversitet hjemme i sin have.

Det sker klokken 13.30-15.30. Der kommer snarest en mere uddybende invitation.

Torsdag befinder vi os i Føns med base på byens gamle skole fra 13 til 19. Her vil der mellem 16 og 19 være mulighed for at komme til et særligt 'open by night'-arrangement, hvor byens handelsdrivende og frivillige står klar med boder, fortællinger og hjælp til gåture omkring Føns' smukkeste naturspots. Her er der også en invitation på vej, men sæt gerne kryds i kalenderen.

Fredag sidder vi hos Skovlund Camping ved Båring Vig og skriver historier om pladsen, campinglivet og resten af lokalområdet. Her finder du os også fra 10 til 17.

Vi glæder os til at møde jer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce