Annonce
Melfar Posten

Redaktionen rykker til Båring: Forstander viser rundt på ny efterskole - skal du med?

Ask Nørholm, forstander for den nye Baaring Efterskole & Højskole, viser rundt fredag klokken 14. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Forstander Ask Nørholm viser fredag eftermiddag nysgerrige læsere rundt og fortæller om planerne for den nye Baaring Efterskole & Højskole, der allerede så småt er i gang.
Annonce

Båring: Efter mere end to års stædig kamp lykkedes det i sommer lokale ildsjæle at etablere en ny efterskole som afløser for Den Rytmiske Efterskole i Båring, der gik konkurs i juli 2018. Den nye Baaring Efterskole & Højskole er fredag den 11. september sidste stop for Middelfart-redaktionens besøg 10 forskellige steder i kommunen på 10 dage.

Redaktionen har fået lov at rykke ind et i af lokalerne på skolen på Kaj Thanings Allé 6 i Båring, hvor vi håber, rigtig mange vil kikke indenfor med tips til gode historier. Journalisterne er der fra klokken 10 til 16.

Læserne får også mulighed for at komme tættere på den nye skole, når forstander Ask Nørholm klokken 14 viser rundt og fortæller om planerne.

Der er ikke tilmelding til rundvisningen, interesserede skal blot møde op ved skolens hovedindgang.

Uden at afsløre for meget her, kan vi godt fortælle, at der bliver tale om en  musikefterskole for 9. og 10. klasses elever med skolestart i august næste år.

Skolens drift kommer blandt andet om sommeren også til at omfatte højskolekurser, som skal understøtte skolens økonomiske fundament.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Annonce