Annonce
Melfar Posten

Regn og corona udskyder officiel indvielse: Ny tarzanbane i Strib er allerede taget i brug

Indvielsen af den nye tarzanbane på Strib Skole er udskudt til efter sommerferien, men banen må allerede nu gerne benyttes. Foto: Strib i Bevægelse
Annonce

Strib: Børn er heldigvis som oftest ret ligeglade med snorklipninger og officielle indvielser. Derfor har børnene på mellemtrinnet på Strib Skole og andre af byens børn allerede taget den nye tarzanbane på skolen i brug - til trods for, at indvielsen endnu engang er blevet udskudt.

Først satte to våde måneder i starten af året en stopper for den planlagte indvielse, og derefter gjorde covid-19 det samme. Derfor er den officielle indvielse nu udskudt til efter sommerferien, men det betyder heldigvis ikke, at man ikke må klatre og lege løs på tarzanbanen allerede nu.

Det er den lokale forening Strib i Bevægelse, der har samlet midler til længe ventede bane til mellemtrinnet.

- Vi vil nu alligevel gerne markere, at det lykkedes at skaffe penge til endnu en forbedring af forholdene for børnene i Strib. Derfor indvier vi tarzanbanen efter sommerferien, fortæller Regitze Tilma, som er byrådsmedlem for Venstre og medlem af Strib i Bevægelse.

- Vi synes, det er vigtigt at sige, at banen er tilgængelig for alle - også i sommerferien, hvor skolens legeplads må benyttes, hvis man passer godt på den, fortsætter hun.

Maja Uldahl - også fra Strib i Bevægelse supplerer:

- Vores grundidé er, at de aktive udeområder i Strib skal motivere til bevægelse og samvær både i og uden for skoletiden. De skal kunne bruges aktivt i skoletiden, men de skal også bidrage til fællesskabet i byen for alle aldre, når skolen ikke bruger dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce